Binnen 10 dagen een compleet nieuwe badkamer
Wij regelen alles van a tot en met z!

Totaalpakket Badkamers en Sanitair

Voordat u op pad gaat voor een nieuwe badkamer, vraagt dat de nodige voorbereiding. Als duidelijk is welke onderdelen er in de nieuwe badkamer komen, is het tijd voor een bezoek aan een showroom. Bliek Sanitair biedt u een complete showroom, waarin we alles van u overnemen en het van A tot Z voor u regelen. Hierdoor heeft u geen omkijken naar details en communiceert u met dezelfde persoon. Wel zo makkelijk.

Wij begrijpen als geen ander dat het niet alleen draait om kwaliteit; het oog wil ook wat. Maar dat de kwaliteit belangrijk is en dat de badkamer moet aansluiten op praktische wensen is bij ons de uitgangspositie. Bij de installatie van de badkamer vindt u het uiterst belangrijk dat alle werkzaamheden probleemloos worden uitgevoerd, binnen de vastgestelde tijd en prijs.

Kortom, gecertificeerd Uneto-VNI installateur Bliek Sanitair is het professionele antwoord op al deze overwegingen. Al ruim dertig jaar bezorgen we mensen oogstrelende badkamers en optimaal functionerende en veilige woningen. Binnen 7 tot 10 dagen kan de klant weer douchen. Gratis opnemen en vrijblijvende offertes. Badkamers voor ieder budget. Geen koude douche maar een warm bad!