skip to Main Content

Specifieke wensen van de klant:

De vloer van de douche wilde ik indien mogelijk iets lager zodat het plafond (met regendouche) niet te dicht op het hoofd zou zitten bij het douchen. Dat is gelukt en het is precies geworden zoals ik hoopte. Ook is het plafond opnieuw gestuct, erg mooi glad geworden, vakwerk.

Hoe bent u tot het ontwerp gekomen?

Indeling was dezelfde als de oude badkamer, dat scheelde een hoop, want die indeling was op zich prima. In de winkel ij Bliek al het nieuwe sanitair uitgezocht, evenals de tegels en de verwarming. Goed advies bij Bliek. je wordt gewezen op dingen en oplossingen waar je zelf niet altijd aan denkt. Ook werd alle tijd genomen, nogmaals de tegels bekijken, nogmaals omhoog houden bij een kastdeurtje om te zien of het ├ęcht mooi paste: het was allemaal geen probleem.

Bijzonderheden in het project:

De douchevloer iets lager gemaakt (extra tegeltjes uitgehakt), meubel en toilet iets hoger dan normaal. Ben zeer tevreden over de perfect gelegde tegels, ronduit vakwerk; ook stucwerk plafond ziet er heel fraai en strak uit. Dit geldt ook voor de afwerking. Meubels en tegels zijn eveneens erg mooi. Fijn is dat door de heren van Bliek tijdens de werkzaamheden goed meegedacht werd over oplossingen. Ook werd over alles eerst overlegd, tot aan de hoogte van de ophang haakjes handdoek en wc-rolhouder toe. Erg prettig, je komt niet voor verassingen te staan zo. Samenvattend: zeer tevreden, ik zou Bliek iedereen aanraden.

Back To Top