skip to Main Content

Specifieke wensen van de klant:

De vloer van de douche wilde ik indien mogelijk iets lager zodat het plafond (met regendouche) niet te dicht op het hoofd zou zitten bij het douchen. Dat is gelukt en het is precies geworden zoals ik hoopte. Ook is het plafond opnieuw gestuct, erg mooi glad geworden, vakwerk.

Hoe bent u tot het ontwerp gekomen?

Indeling was dezelfde als de oude badkamer, dat scheelde een hoop, want die indeling was op zich prima. In de winkel ij Bliek al het nieuwe sanitair uitgezocht, evenals de tegels en de verwarming. Goed advies bij Bliek. je wordt gewezen op dingen en oplossingen waar je zelf niet altijd aan denkt. Ook werd alle tijd genomen, nogmaals de tegels bekijken, nogmaals omhoog houden bij een kastdeurtje om te zien of het écht mooi paste: het was allemaal geen probleem.

Bijzonderheden in het project:

De douchevloer iets lager gemaakt (extra tegeltjes uitgehakt), meubel en toilet iets hoger dan normaal. Ben zeer tevreden over de perfect gelegde tegels, ronduit vakwerk; ook stucwerk plafond ziet er heel fraai en strak uit. Dit geldt ook voor de afwerking. Meubels en tegels zijn eveneens erg mooi. Fijn is dat door de heren van Bliek tijdens de werkzaamheden goed meegedacht werd over oplossingen. Ook werd over alles eerst overlegd, tot aan de hoogte van de ophang haakjes handdoek en wc-rolhouder toe. Erg prettig, je komt niet voor verassingen te staan zo. Samenvattend: zeer tevreden, ik zou Bliek iedereen aanraden.

Specifieke wensen van de klant:

Wij wilden heel graag een badkamer met een luxe uitstraling, een ligbad, een regendouche en bij voorkeur alle kranen uit de muur. Nou dat is gelukt! Voor de toiletruimtes wilden wij hetzelfde qua uitstraling en materialen.

Hoe bent u tot het ontwerp gekomen?

Samen met Marian hebben wij op basis van de afmetingen van de badkamer en toiletruimtes een passende inrichting gemaakt, waarbij er optimaal gebruik wordt gemaakt van de ruimtes, maar waarbij ook de meubelen goed naar voren komen en mooi zichtbaar zijn. Gezamenlijk zijn wij tot het ideale ontwerp gekomen, waarin al onze wensen zijn meegenomen en ook uitgewerkt zijn.

Bijzonderheden in het project:

De badkamer heeft een luxe uitstraling gekregen door de mooie kranen die allemaal uit de muur komen, dit geldt voor zowel het bad als de doucheruimte. Beneden in het toilet is er gebruik gemaakt van een mozaïekstreep, waardoor dit een extra dimensie geeft aan deze deze ruimte. We zijn erg tevreden over de fijne samenwerking met Bliek Sanitair en bedanken het hele team.

Specifieke wensen van de klant:

we wilden een praktisch ingerichte badkamer met opbergruimte, mooie warme tegels en een houtlookvloer.

Hoe bent u tot het ontwerp gekomen?

We hebben een kleine badkamer en wilden een ruimere douchecabine, een wastafel met kast eronder en een kolomkast. Door het goede advies van Bliek hebben we dit alles kunnen realiseren met als resultaat een hele mooie, fijne en praktische badkamer.

Bijzonderheden in het project:

We vonden dat Bliek een goede, ruime planning heeft gemaakt, waardoor onze badkamer volgens planning en op tijd klaar was. We zijn zeer tevreden over de vriendelijke, oplossingsgerichte en goede service van Bliek.

Specifieke wensen van de klant:

Wasmachine en droger naast elkaar ingebouwd. Toilet en wastafel verhogen en zwevend zodat er een vrije vloeroppervlakte is. Inbouwset voor de douche, dus geen losse kraan op de muur. Dimverlichting met spotjes en een verlichte spiegel.

Hoe bent u tot het ontwerp gekomen?

In overleg met Bliek Sanitair. Wensen kenbaar gemaakt en op basis daarvan is er een ontwerp gemaakt. Tijdens de diverse afspraak, alle besproken en kleine aanpassingen gemaakt.
Ook tijdens de bouw is er goed overleg gehouden over de maten en de plaatsing van diverse onderdelen.

Bijzonderheden in het project:

Waterleidingen wastafel en douche zijn verlegd, evenals de leidingen voor de radiator. Ook de wasmachine aansluitingen en de stopcontacten zijn verlegd om alles passend te krijgen.
Verlaagd plafond aangebracht in verband met de verlichting.

Wij hebben een tijdje geleden een complete badkamer geïnstalleerd bij de heer en mevrouw Wortman uit Monnickendam.

Badkamer in mooie matching kleuren

De familie Wortman wilde graag een badkamer die zou passen bij de spiegels die al in hun bezit waren. Hieromheen is de badkamer in mooie matching kleuren opgebouwd. Er is gekozen voor een strak badkamermeubel van Primabad met twee lades. Deze past qua kleur perfect bij de grote vloertegels in betonlook en de mozaïektegels achter het toilet en in de douche.

Comfort en een luxe uitstraling

De badkamer biedt comfort en heeft een luxe uitstraling. De kranen van Kludi zijn ingebouwd. Hierbij is gekozen voor een royale Sphinx wastafel van 140 cm breed. Naast de profielloze douchecabine van HSK met een regendoucheset van Grohe, is een radiator van Vasco geplaatst. Deze past perfect tussen de douche en het randloze toilet van Villeroy & Boch. Een prachtige, complete badkamer die helemaal in balans is!

Ervaringen met Bliek Sanitair: de klant vertelt

“Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe badkamer. Wij zijn 10 jaar geleden voor het eerst bij Bliek Sanitair geweest. We hadden lekkage in onze toenmalige badkamer. Er was geen enkel bedrijf dat ons wilde helpen, maar Bliek Sanitair wilde dat wel.

Nu zijn we terug gekomen voor een nieuwe badkamer. Dit was best spannend. Onze oude badkamer kwam bij een andere badkamerzaak vandaan. Er is toen veel misgegaan waardoor we weinig lol beleefd hebben aan die badkamer.

Bij het eerste gesprek met Bliek Sanitair hadden we direct een goed gevoel. Wij hebben twee grote spiegels en daar is eigenlijk de badkamer omheen gebouwd. Bliek Sanitair heeft met ons mee gedacht en gekeken. Met onze spiegels in de showroom is het een mooi geheel geworden. Ook het plaatsen van de badkamer is prima verlopen. Voor vragen en advies konden we altijd terecht. Nu genieten we elke dag van onze badkamer.”

Badkamer Te Monnickendam

Klant badkamer Mevr. K

Hier in Broek gaat alles oké. Hierbij heb ik mijn ervaring even opgeschreven.

Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe badkamer en  tweede toiletruimte.

De communicatie, planning en levering verliep uitstekend.

Tijdens de  ontwerpfase werd  er goed meegedacht.

De uiteindelijk uitvoering was keurig en er werd zorgvuldig gewerkt.

Ik heb het als heel prettig ervaren dat Bliek Sanitair de enige contactpartij is voor zowel sanitair, montage, stuc- als tegelwerk.

Kortom een mooi resultaat!

Badkamer Met Wasmachine

Fam. van Geffen uit Zaandam

Toen wij ons appartement kochten troffen wij een spierwitte eenvoudige badkamer aan en apart dito toilet. Zoals iedere Hollander telden we onze centen, bepaalden ons budget en gingen op zoek naar een geschikte badkamer. Wat we als badkamer in ons nieuwe huis in Zaandam in ons hoofd hadden was niet te vinden, goede raad was duur? Na veel navraag kwam de naam ”Bliek Sanitair” in Volendam vlakbij Zaandam boven drijven.

Vanaf ons eerste bezoek aan Bliek Sanitair in Volendam was er een klik. Ze begrepen wat wij als plan opperden en gingen direct aan het werk om dit voor ons aanschouwelijk te maken. Zo waren de badkamer materialen makkelijk en snel te bepalen. De keus was groot en wat niet op voorraad was? Dagen zijn ze op zoek geweest naar de tegels die wij wensten en die binnen het budget pasten! Hulde nog daarvoor ladies!

Datum werd bepaald en afspraak gemaakt: binnen 10 dagen was de oude badkamer en het toilet er geheel uit, nieuwe badkamer in ons huis in Zaandam erin en gebruiken maar!

Inderdaad: op de afgesproken dag kwam “Bliek Sanitair” uit Volendam monter binnen en na 10 dagen ging ”Bliek Sanitair” weer monter weg!

Dat in dit tijdsbestek hard gewerkt moest worden zal niemand verbazen, maar dit werd met veel vakmanschap, humor en koffie uitgevoerd. De diverse disciplines sloten heel strak op elkaar aan en werd alles onder supervisie van Alexander keurig aan elkaar gesmeed. Als klant heb je weinig eraan te doen: goedkeurend knikken, koffie zetten, en ’s avonds roepen: tot morgen!

Wij zijn helemaal blij met het resultaat! In de praktijk blijkt het een ideale badkamer. Het materiaal houdt zich super. En belangrijk is: Hoe Hollands het is om op de centen te passen, Hoe Volendams het is om zich hieraan te houden!

Wij kunnen zonder enig voorbehoud de firma Bliek Sanitair in Volendam vlakbij Zaandam aanbevelen!

Badkamer Te Zaandam

Onze ervaringen met Bliek Sanitair zijn zeer positief. Er werd ruim de tijd genomen om onze wensen in kaart te brengen en af te stemmen op ons budget en wat praktisch haalbaar was . Mooi was dat de werkzaamheden geheel volgens planning verliepen. De medewerkers waren zeer professioneel en hulpvaardig en hebben vakwerk afgeleverd. Met het eindresultaat zijn we dan ook uitermate tevreden”

Badkamer Te Purmerend
Back To Top