skip to Main Content

Sphinx acanto

Sphinx, een van origine Nederlands merk, heeft een nieuwe serie voor de badkamer op de markt gebracht. Een moderne serie met prachtige details en en ruimte voor individuele wensen. Het is een tijdloze serie, met veel keuze in materialen en kleuren. Het keramiek is rechthoekig met ronde vormen van binnen, welke verschillende dieptes hebben. Dit maakt de Sphinx-Acanto tot een unieke serie die je niet een tweede keer tegenkomt.

Een zeer veelzijdige serie doordat er vele varianten zijn in breedtes, met of zonder afleg. De wastafels zijn 90 of 120 cm echter de meubels kunnen daarvan afwijken. Daarnaast zijn er baden, Rimfree toiletten, bidets en diverse meubelen voor verkrijgbaar. Voor de meubels zijn verschillende materialen gebruikt zoals glas, metaal, houtdecor en lak.  Hierdoor krijg je een luxe uitstraling dankzij het hoogglans gekleurde glasfront van de meubels in combinatie met de in kleur afgestemde metalen grepen. De meubels zijn leverbaar in de kleuren wit, zwart, lava en zand.

Door de veelzijdigheid in meubelen kunt u de badkamer geheel naar eigen wens invullen, de meubels hebben diverse extra handigheidjes waardoor er altijd ruimte is voor uw eigen smaak. Een spiegelkast is ook in het lever programma waarbij in de deuren afleg mogelijkheden zijn voorzien. Alle kleine spullen zoals make-up, scheerspullen etc kan men hier in kwijt en ook nog in de spiegel binnenkant kijken.

Kortom een veelzijdige serie die in het middensegment geprijsd is, en hierdoor komt uw luxe badkamer dichterbij dan u denkt.

Back To Top