skip to Main Content

30 jaar ervaring met sanitair

Bliek Sanitair is gespecialiseerd in de verkoop en installatie van sanitair. Wilt u graag een sanitaire voorziening verbouwen, vervangen of vernieuwen? Dan bent u bij Bliek Sanitair aan het juiste adres. In onze showroom vindt u tal van voorbeeld opstellingen en losse producten. Onze adviseurs weten alles over ons ruime assortiment dat wordt aangeboden en vertellen u graag meer over wat er allemaal mogelijk is.

Zoals zoveel sanitair moet het uiteraard ook vakkundig worden geïnstalleerd en dat gaat over het algemeen niet online. Met name allerlei installatie materiaal ontbreekt waardoor een prijsverschil al gauw ontstaat. Heeft u liever een nieuw toilet die meteen geïnstalleerd wordt? Wij verzorgen het gehele proces, wij bestellen, komen langs en monteren op een degelijke en duurzame manier. U kunt vaak s’avonds al weer gebruik maken van uw nieuwe sanitair.

Met echt Volendams vakmanschap installeren wij uw product in Volendam en omstreken. Wij kunnen u een passend en oprecht advies geven inclusief installatie. U kunt zonder afspraak bij ons terecht en even rondkijken in onze showroom.  En de koffie staat altijd klaar.

Sanitair uitzoeken

Een nieuwe wastafel omdat uw oude is gescheurd, verouderd of gewoon niet mooi meer is. Wij leveren uiteraard niet alleen badkamers maar ook losse onderdelen kunnen wij leveren en plaatsen.
Ons team van ervaren adviseurs kan geheel vrijblijvend een offerte maken voor uw sanitair inclusief montage.

Doet u het liever zelf, ook geen probleem. Wij leveren het sanitair inclusief montage materiaal zodat u zeker bent dat het allemaal past.

Onze showroom is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.15 en zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur.

Sanitair

Back To Top