Sanitair

Bliek Sanitair | 30 jaar ervaring

Bliek Sanitair is gespecialiseerd in de verkoop en installatie van sanitair. Wilt u graag een sanitaire voorziening verbouwen, vervangen of vernieuwen? Dan bent u bij Bliek Sanitair aan het juiste adres. In onze showroom vindt u tal van voorbeeld opstellingen en losse producten. Onze adviseurs weten alles over ons ruime assortiment dat wordt aangeboden en vertellen u graag meer over wat er allemaal mogelijk is.

Sanitair - Bliek Sanitair

Vakkundig geïnstalleerd

Zoals zoveel sanitair moet het uiteraard ook vakkundig worden geïnstalleerd en dat gaat over het algemeen niet online. Met name allerlei installatie materiaal ontbreekt.

Heeft u liever een nieuw toilet die meteen geïnstalleerd wordt? Wij verzorgen het gehele proces, wij bestellen, komen langs en monteren op een degelijke en duurzame manier. U kunt vaak s’avonds alweer gebruik maken van uw nieuwe sanitair.

Volendams vakmanschap

Met echt Volendams vakmanschap installeren wij uw product in Volendam en omstreken. Wij kunnen u een passend en oprecht advies geven inclusief installatie. U kunt zonder afspraak bij ons terecht en even rondkijken in onze showroom. En de koffie staat altijd klaar.

Installatie in Volendam en omstreken

U kunt zonder afspraak bij ons terecht om even rond te kijken in onze showroom. En de koffie staat altijd klaar. Wilt u echt samenzitten om wensen te bespreken? Maak dan wel even telefonisch een afspraak met ons.

  • Grote showroom
  • Advies en montagetekening
  • 30 jaar ervaring
  • Klantwaardering 9,5
  • Voor ieder budget een oplossing

Sanitair op maat kopen

Online of op locatie sanitair kopen

Wat wij doen?

Ons team van ervaren adviseurs kan geheel vrijblijvend een ontwerp voor een badkamer maken. bij het kostenplaatje wordt rekening gehouden met alle materiaal- en installatiekosten. Een duidelijk offerte waarin niets achterwege wordt gelaten. Verder hebben wij voor elke klus onze eigen mensen in dienst. Variërend van demontage, elektriciën, stukadoor, tegelzetter, loodgieter en servicemonteur. U kunt natuurlijk ook zelf de installatie van uw sanitair verzorgen. Afhankelijk van uw wensen stellen wij een passende offerte op.

Sanitair uitzoeken

Een nieuwe wastafel omdat uw oude is gescheurd, verouderd of gewoon niet mooi meer is. Wij leveren uiteraard niet alleen badkamers maar ook losse onderdelen kunnen wij leveren en plaatsen. Ons team van ervaren adviseurs kan geheel vrijblijvend een offerte maken voor uw sanitair inclusief montage.

Doet u het liever zelf, ook geen probleem. Wij leveren het sanitair inclusief montage materiaal zodat u zeker bent dat het allemaal past. Onze showroom is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 9.30 tot 17.30 en zaterdag van 09.30 tot 16.00 uur.

Sanitair kopen bij Bliek Sanitair

0299 366358