Mevrouw Wortman

Wij hebben een tijdje geleden een complete badkamer geïnstalleerd bij de heer en mevrouw Wortman uit Monnickendam.

Badkamer in mooie matching kleuren

De familie Wortman wilde graag een badkamer die zou passen bij de spiegels die al in hun bezit waren. Hieromheen is de badkamer in mooie matching kleuren opgebouwd. Er is gekozen voor een strak badkamermeubel van Primabad met twee lades. Deze past qua kleur perfect bij de grote vloertegels in betonlook en de mozaïektegels achter het toilet en in de douche.

Comfort en een luxe uitstraling

De badkamer biedt comfort en heeft een luxe uitstraling. De kranen van Kludi zijn ingebouwd. Hierbij is gekozen voor een royale Sphinx wastafel van 140 cm breed. Naast de profielloze douchecabine van HSK met een regendoucheset van Grohe, is een radiator van Vasco geplaatst. Deze past perfect tussen de douche en het randloze toilet van Villeroy & Boch. Een prachtige, complete badkamer die helemaal in balans is!

Ervaringen met Bliek Sanitair: de klant vertelt

“Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe badkamer. Wij zijn 10 jaar geleden voor het eerst bij Bliek Sanitair geweest. We hadden lekkage in onze toenmalige badkamer. Er was geen enkel bedrijf dat ons wilde helpen, maar Bliek Sanitair wilde dat wel.

Nu zijn we terug gekomen voor een nieuwe badkamer. Dit was best spannend. Onze oude badkamer kwam bij een andere badkamerzaak vandaan. Er is toen veel misgegaan waardoor we weinig lol beleefd hebben aan die badkamer.

Bij het eerste gesprek met Bliek Sanitair hadden we direct een goed gevoel. Wij hebben twee grote spiegels en daar is eigenlijk de badkamer omheen gebouwd. Bliek Sanitair heeft met ons mee gedacht en gekeken. Met onze spiegels in de showroom is het een mooi geheel geworden. Ook het plaatsen van de badkamer is prima verlopen. Voor vragen en advies konden we altijd terecht. Nu genieten we elke dag van onze badkamer.”

Terug naar alle reviews
0299 366358