Familie van Geffen

Fam. van Geffen uit Zaandam
Toen wij ons appartement kochten troffen wij een spierwitte eenvoudige badkamer aan en apart dito toilet. Zoals iedere Hollander telden we onze centen, bepaalden ons budget en gingen op zoek naar een geschikte badkamer. Wat we als badkamer in ons nieuwe huis in Zaandam in ons hoofd hadden was niet te vinden, goede raad was duur? Na veel navraag kwam de naam ”Bliek Sanitair” in Volendam vlakbij Zaandam boven drijven.

Vanaf ons eerste bezoek aan Bliek Sanitair in Volendam was er een klik. Ze begrepen wat wij als plan opperden en gingen direct aan het werk om dit voor ons aanschouwelijk te maken. Zo waren de badkamer materialen makkelijk en snel te bepalen. De keus was groot en wat niet op voorraad was? Dagen zijn ze op zoek geweest naar de tegels die wij wensten en die binnen het budget pasten! Hulde nog daarvoor ladies!

Datum werd bepaald en afspraak gemaakt: binnen 10 dagen was de oude badkamer en het toilet er geheel uit, nieuwe badkamer in ons huis in Zaandam erin en gebruiken maar!

Inderdaad: op de afgesproken dag kwam “Bliek Sanitair” uit Volendam monter binnen en na 10 dagen ging ”Bliek Sanitair” weer monter weg!

Dat in dit tijdsbestek hard gewerkt moest worden zal niemand verbazen, maar dit werd met veel vakmanschap, humor en koffie uitgevoerd. De diverse disciplines sloten heel strak op elkaar aan en werd alles onder supervisie van Alexander keurig aan elkaar gesmeed. Als klant heb je weinig eraan te doen: goedkeurend knikken, koffie zetten, en ’s avonds roepen: tot morgen!

Wij zijn helemaal blij met het resultaat! In de praktijk blijkt het een ideale badkamer. Het materiaal houdt zich super. En belangrijk is: Hoe Hollands het is om op de centen te passen, Hoe Volendams het is om zich hieraan te houden!

Wij kunnen zonder enig voorbehoud de firma Bliek Sanitair in Volendam vlakbij Zaandam aanbevelen!

Terug naar alle reviews
0299 366358