Prachtige design radiator Iskol van Instamat

Prachtige handdoek radiator

Een van onze leveranciers is Instamat en deze komen dit jaar met een prachtig nieuw design op gebied van handdoek radiatoren. De Iskol is een radiator in de vorm van een ladder die tegen de muur staat. Er worden al langere tijd accessoires verkocht welke dezelfde vorm hebben maar dan van Bamboo. In dit geval geeft deze prachtige radiator ook nog warmte af aan zijn omgeving en maakt de handdoeken meteen droog en warm. Dankzij zijn dubbel geplaatste dwars stangen kan deze radiator makkelijk een ruimte verwarmen en zou ook niet misstaan in een hal bijvoorbeeld.

De radiator staat op de vloer en lijkt tegen de muur te steunen waardoor het lijkt op een ladder. De traditionele ladder van vroeger keert zo terug als een prachtige design radiator. De radiator is verkrijgbaar in zwart of wit maar ook nog in 200 andere kleuren. Een combinatie van een mooi design, heerlijke warmte en hoge kwaliteit.

Instamat is al jaren op de Nederlandse markt als verwarming leverancier, zij produceren standaard radiatoren voor in huis maar ook in het design segment zijn ze goed vertegenwoordigd, Een superieure kwaliteit met hoge service graad maakt dat wij regelmatig Instamat radiatoren verkopen.

Terug naar overzicht
0299 366358