Power en soul kranen

Een douchekop met keuze in stralen dat krijg je met de Grohe power&Soul douchekoppen range. Van welke douchestraal hou jij? De meeste mensen kennen alleen een harde of zachte straal, nu vind je in een douchekop zelfs vier stralen. Een verfrissende hardere straal om de dag mee te beginnen, een ontspannende om heerlijk mee naar bed te gaan, een harde masserende straal voor vermoeide spieren of een roterende voor algehele massage. Deze laatste worden door acht dynamische sproeiers geregeld die per seconde open en dicht gaan. Dankzij vier keuze knoppen op de douchekoppen zelf kun je zelf bepalen en aanpassen aan je stemming.

Daarnaast zijn er meerdere modellen verkrijgbaar in het power&soul assortment waardoor ook je andere zintuigen geprikkeld worden. Vervolgens is er nog onderscheid in de grote van de douchekoppen, er zijn drie verschillende handdouches, een hoofddouche en een doucheset verkrijgbaar.

Douche is persoonlijk, wat voor de een heerlijk is en al hard aanvoelt, kan voor de andere juist een weinig gevoel geven. Daarom zijn deze meerkeuze douchekoppen ideaal voor een duo of gezin. Waardoor iedereen zijn eigen straal kan kiezen. Dankzij de luchttechniek is het verbruik binnen de perken gebleven en is er een capaciteit vanaf 8 liter per minuut.

Op iedere douchekop zitten de rubber sproeimondjes welke makkelijk te reinigen zijn. Wanneer je onder de douche staat en een straal werkt niet of nauwelijks, dan kun je door middel van met je nagel over het spuitmondje wrijven de kalk verwijderen en zul je merken dat ze het weer doet.

Kortom, een persoonlijke douche, prachtig design en heerlijke douche ervaring krijgt u met de power&soul douches van Grohe.

Terug naar overzicht
0299 366358