Over ons

Over Bliek Sanitair

Het aanschaffen van een nieuwe badkamer vraagt de nodige voorbereiding. Welke onderdelen wilt u in uw badkamer? Welke stijl wilt u graag in uw badkamer? Met dit soort vragen helpen wij u graag in onze showroom. In onze showroom kunt u inspiratie opdoen om uw droombadkamer samen te stellen. Tijdens een intake gesprek kunnen wij uw wensen bespreken en daarna een passende offerte voor u maken. Inclusief 3D-ontwerp. Vervolgens zijn we ook in staat om alles te installeren. Dit maakt het mogelijk om echt maatwerk te leveren en bijzondere badkamers te realiseren.

Team Bliek Sanitair

Tijdens uw bezoek aan de showroom worden verschillende ideeën uitgewisseld en worden uw wensen in kaart gebracht. Hierbij is het handig als u een schets van de badkamer meeneemt. Tevens is het belangrijk dat u voor het eerste bezoek een budget in gedachten heeft.

Hierdoor kunnen wij inschatten of uw wensen praktisch en financieel haalbaar zijn. Wij streven er altijd naar om een badkamer te maken voor ieder budget!

Wij begrijpen als geen ander dat het niet alleen draait om kwaliteit, het oog wil ook wat. Maar dat de kwaliteit belangrijk is en dat de badkamer moet aansluiten op praktische wensen is bij ons de uitgangspositie.

Team Bliek Sanitair

Tijdens uw bezoek aan de showroom worden verschillende ideeën uitgewisseld en worden uw wensen in kaart gebracht. Hierbij is het handig als u een schets van de badkamer meeneemt. Tevens is het belangrijk dat u voor het eerste bezoek een budget in gedachten heeft. Hierdoor kunnen wij inschatten of uw wensen praktisch en financieel haalbaar zijn. Wij streven er altijd naar om een badkamer te maken voor ieder budget! Wij begrijpen als geen ander dat het niet alleen draait om kwaliteit, het oog wil ook wat. Maar dat de kwaliteit belangrijk is en dat de badkamer moet aansluiten op praktische wensen is bij ons de uitgangspositie.

Bliek bij u thuis

Tijdens het eerste bezoek aan onze showroom zoekt u bij ons het sanitair uit, waarbij wij vooral meedenken met u. Vervolgens maken wij een afspraak om de situatie bij u thuis op te nemen en te kijken hoe alles geinstalleerd kan worden. Uiteindelijk krijgt u, geheel vrijblijvend, een offerte voor uw nieuwe badkamer.

Tweede gesprek

Bij het tweede gesprek, waarin wij ook een 3D tekening laten zien, wordt alles met u besproken. Wanneer de totaal berekende prijs boven het budget uitkomt, kunnen wij natuurlijk altijd nog alternatieven aanbieden.

Hierdoor sluit ons aanbod altijd aan bij uw wens.

Badkamerverlichting

Tweede gesprek

Bij het tweede gesprek, waarin wij ook een 3D tekening laten zien, wordt alles met u besproken. Wanneer de totaal berekende prijs boven het budget uitkomt, kunnen wij natuurlijk altijd nog alternatieven aanbieden.

Hierdoor sluit ons aanbod altijd aan bij uw wens.

Badkamerverlichting

NEEM CONTACT MET ONS OP

We horen graag van u!

Installatie

Als we het samen eens zijn geworden over de offerte wordt gelijk een datum gekozen wanneer uw droom badkamer gerealiseerd kan worden. De werkzaamheden verlopen snel en soepel zodat u binnen 10 dagen geniet van uw nieuwe badkamer. Onze installateurs doen er alles aan om het sanitair binnen de afgesproken tijd af te ronden. Zodat u niet voor verassingen komt te staan.

Bliek Sanitair is gecertificeerd Uneto-VNI installateur. Al ruim dertig jaar bezorgen we mensen duurzame, oogstrelende badkamers die veilig zijn in gebruik. Kom daarom snel langs onze showroom. Dan kijkt u samen met een ervaren adviseur naar de ideale badkamer die past binnen uw budget.

  • Grote showroom
  • Advies en montagetekening
  • 30 jaar ervaring
  • Klantwaardering 9,5
  • Voor ieder budget een oplossing
0299 366358