Binnen 10 dagen een compleet nieuwe badkamer
Wij regelen alles van a tot en met z!

Op bezoek bij Bliek

Voor een eerste indruk van wat Bliek u allemaal te bieden heeft, kunt u onze showroom bezoeken. Tijdens het bezoek worden er in goed overleg met u verschillende ideeën uitgewisseld en worden uw wensen genoteerd. Hierbij is het handig als u een schets van de badkamer meeneemt. Tevens is het belangrijk dat u voor het eerste bezoek een budget in gedachten heeft. Hierdoor kunnen wij inschatten of uw wensen praktisch en financieel haalbaar zijn. Wij streven er altijd naar om een badkamer te maken voor ieder budget!

Bliek bij u thuis
Tijdens het eerste bezoek aan onze showroom zoekt u bij ons het sanitair uit, waarbij wij vooral meedenken met u. Dan maken wij een afspraak om de situatie bij u thuis op te nemen zodat wij de vrijblijvende offerte kunnen uitwerken.

Tweede gesprek
Bij het tweede gesprek, waarin wij ook een 3D tekening laten zien, wordt alles met u besproken. Wanneer de totaal berekende prijs boven het budget uitkomt, kunnen wij natuurlijk altijd nog alternatieven aanbieden. Hierdoor sluit ons aanbod altijd aan bij uw wens.

Installatie
Als we het samen eens zijn geworden over de offerte wordt gelijk een datum gekozen wanneer uw droombadkamer gerealiseerd kan worden. De werkzaamheden verlopen snel en soepel zodat de klant na 7 tot 10 dagen weer kan douchen.