Ontwerp uw eigen badkamer

3D Badkamer ontwerper

Veel mensen hebben al een idee over hoe ze hun eigen badkamer willen indelen, hebben al diverse producten gezien en weten ook al een beetje de kleur stellingen. Daarvoor is de 3D badkamer ontwerper ideaal, hiermee kunt u alvast een plan maken en een beetje schuiven met de indeling. verder kunt u makkelijk de kleuren bekijken en hoe een en ander met elkaar matcht. Uiteraard staan er op de Baden+ site diverse voorbeeld badkamers maar ook bij ons op de site vind u onze gemaakte badkamers hier.

Om het 3D programma te starten kunt u hieronder op de afbeelding klikken en komt u in het programma met een duidelijke uitleg over het werkt. Het is niet hetzelfde als een 3D programma waar wij mee werken, maar geeft wel een goed beeld over uw indeling, kleurstellingen en materialen.

Zelf aan de slag: ontwerp uw eigen badkamer

Afhankelijk van uw internetverbinding, kan het opstarten van het 3D badkamerontwerpprogramma even duren. Wanneer u het ontwerp heeft gemaakt en is naar uw tevredenheid of u wilt toch later nog een keer kijken dan kunt u het ontwerp opslaan en later weer er mee aan de slag. Een badkamer ontwerpen lukt vaak niet in een uurtje, er zitten veel onderdelen in een badkamer en bij ons hoort u nog enkele praktische tips die we bespreken met iedere klant.

Neem het ontwerp mee naar een expert

Wanneer u echt tevreden bent en u graag eens met ons om tafel gaat, mail dan uw ontwerp naar info@blieksanitair.nl en kunnen wij uw ontwerp voordat u komt ook bestuderen en alvast een onderdelen lijst bekijken. Wij kunnen dan uw ontwerp als uitgangspunt nemen en eventueel nog alternatieven laten zien wanneer mogelijk. Daarnaast gaan we met u de verschillende onderdelen door en bekijken we samen wat voor het beste is, waar u wellicht niet aan gedacht heeft of gewoonweg goedkopere of betere alternatieven bespreken die niet in het programma zitten.

Kortom het 3D ontwerp programma is een perfect middel om mee te starten, maar als u daar geen zin of tijd voor heeft, is het ook geen probleem om een afspraak te maken zodat wij uw wensen in een 3D ontwerp zetten. En daarna zullen wij er volledig zorg voor dragen dat uw badkamer ook als getekend uw badkamer wordt.

Terug naar overzicht
0299 366358