skip to Main Content

Nisjes in de badkamer en douche

We kennen het allemaal, waar staan de shampoo flesjes en allerlei andere spulletjes van het hele gezin in de doucheruimte?

Uw douchecabine is klaar en dan wordt er nagedacht over een oplossing voor de shampoo flesjes. Er zijn tegenwoordig hele handige oplossingen voor al die spullen. Je kan een betegelde nis nemen, een plank of eventueel een rek met zuignappen voor op de muur of het glas. Maar iedereen die de laatste wel eens heeft gehad weet dat die dingen nog wel eens op je tenen vallen. Maar ook even er tegen aan stoten is zo gebeurt waardoor de meeste flessen op de grond terecht komen.

Een handigere oplossing is een nisje in de muur, en daar hebben wij leuke oplossingen voor. Zoals een inbouw box van Looox, ze zijn er in RVS open of met deurtje, kleuren of zelfs met hout. Door de geringe diepte zijn ze vaak makkelijk in een muur te verwerken (wel eerst navragen welke muur). Hierdoor stoot je er nooit tegen aan en vallen de flessen e.d. niet op de grond. Ze zijn makkelijk te verwerken en te combineren met verschillende tegels, waardoor ze ook een mooi design element in de badkamer vormen.

Looox boxen zijn in verschillende maten verkrijgbaar van 30 cm tot wel 120 cm aangepast aan de meeste tegelformaten. Zodoende creëert u voldoende ruimte voor al uw spullen onder de douche. Wilt u meer informatie kijk dan op http://looox.nl/portfolio/box/ of kom langs in onze winkel en bekijk ze zelf.

ook voor praktische oplossingen voor in de badkamer staan wij van Bliek Sanitair voor u klaar.

Back To Top