Binnen 10 dagen een compleet nieuwe badkamer
Wij regelen alles van a tot en met z!

Nieuws van Bliek Sanitair

Een thermostaat kraan veilig voor jou en je kinderen

Wanneer je kinderen van het babybadje gaan douchen of in grote bad gaan, is het is voor veel ouders een moment wat extra alertheid met zich meebrengt. Wanneer je nog een oude kraan cq thermostaatkraan hebt, heb je vast wel eens gevoeld hoe heet deze kan worden ondanks het warme water wat uit de uitloop komt. Wanneer je een mengkraan hebt met twee knoppen of een handel kan het zelfs gebeuren dat ze alleen de hete kraan open draaien en zich daarbij bezeren of erger verbranden. Een thermostaat kraan zorgt er voor dat uit de uitloop eerst koud en dan gemengd water komt. Een thermostaatkraan zorgt ervoor dat ook jij als ouder kunt ontspannen als het badtijd is.

Mix en match je eigen badkamer

Marmer mix en match badkamer   Gaat u voor de luxe hotel uitstraling dan is onze all marmer mix en match badkamer een goede keus voor jou. Een van de trends van 2017 is een all white badkamer. Dankzij de luxueuze uitstraling van marmer is het helemaal terug in de huidige badkamer. De grote marmer tegels geven deze badkamer het sjieke karakter en de RVS kranen en heerlijke grote douchekop maken de exclusieve look helemaal af. Uiteraard hoeft u geen grote badkamer te hebben voor deze look.

Grohe power en soul douches

Een douchekop met keuze in stralen dat krijg je met de Grohe power&Soul douchekoppen range. Van welke douchestraal hou jij? De meeste mensen kennen alleen een harde of zachte straal, nu vind je in een douchekop zelfs vier stralen. Een verfrissende hardere straal om de dag mee te beginnen, een ontspannende om heerlijk mee naar bed te gaan, een harde masserende straal voor vermoeide spieren of een roterende voor algehele massage. Deze laatste worden door acht dynamische sproeiers geregeld die per seconde open en dicht gaan. Dankzij vier keuze knoppen op de douchekoppen zelf kun je zelf bepalen en aanpassen aan je stemming.

Ontwerp uw eigen badkamer thuis

ONTWERP ZELF UW BADKAMER IN 3D Veel mensen hebben al een idee over hoe ze hun eigen badkamer willen indelen, hebben al diverse producten gezien en weten ook al een beetje de kleur stellingen. Daarvoor is de 3D badkamer ontwerper ideaal, hiermee kunt u alvast een plan maken en een beetje schuiven met de indeling. verder kunt u makkelijk de kleuren bekijken en hoe een en ander met elkaar matcht. Uiteraard staan er op de Lees meer

Badkamer ventileren heel belangrijk

Hoe je je klimaat in de badkamer gezond houdt De badkamer is een vochtige ruimte, dat zien velen al aan de spiegel na douchen. Uiteraard geeft vocht ook problemen en helemaal als er nauwelijks ventilatie in de badkamer is.Als u rondkijkt in uw badkamer en vooral in de hoeken en boven de douche waarbij u kleine zwarte puntjes ziet dan is er een begin van schimmel. Uiteraard is dat te voorkomen op verschillende manieren. Nummer een is wel een mechanische ventilatie aanleggen in de badkamer en die ook aan doen tijdens het douchen.

Mix and Match kranen

Kranen van Baden+ Kranen kiezen voor de badkamer is bij sommigen in vijf minuten gedaan terwijl anderen er wel een dag voor uit willen trekken. Uiteraard beginnen wij meestal met de praktische kanten als haren wassen in de wastafel, cooltouch ivm kleine kinderen, diverse stijlen of waterbesparende elementen. Maar dan blijft er nog genoeg keuze over om te kiezen. In een badkamer zijn er minimaal twee kranen maar er kunnen ook nog meerdere voorkomen bij een bidet of bad bijvoorbeeld. Al met al wil men dezelfde stijl en type voor de badkamer en het toilet.

Duurzame materialen gebruik in de badkamer

De duurzame badkamer Een duurzame badkamer maken is tegenwoordig een veel gevraagd item. Hoe bespaar ik op water, welke materialen worden gebruikt. De badkamer is een ruimte die u vaak en intensief gebruikt. In een badkamer wordt best wel wat water verbruikt in een gezin, met name als u pubers in huis heeft. Dat kost niet alleen water maar ook nog energie.

Bijzondere badkamer in Monnickendam

Eens in de zoveel tijd mag je een bijzondere badkamer maken, en wij vonden deze wel bijzonder omdat de badkamer rondom reeds aanwezige spiegels is gemaakt. Bekijk hem op onze projecten pagina: Badkamer Wortman  

Zelf samen te stellen badkamermeubel

Bij Badmeubelen zien we vaak dezelfde modellen, een meter breed, strak uiterlijk in houtkleur en dun wastafelblad van kunststof of keramiek. En dat ziet er ook prachtig uit in de Nederlandse badkamers. Toch wordt er ook veel gevraagd om maatwerk maar als men de prijzen hoort daarvan lijkt het budget niet toereikend. Pelipal een Duitse fabrikant heeft daar iets leuks op gevonden. Een meubel wat middels diverse elementen op een speelse manier in elkaar te schuiven is en hierdoor een meer persoonlijke tint geeft voor een badkamermeubel.

Meest zuinige douche ter wereld

De huidige vraag naar Wellness maar ook duurzaamheid vraagt om creatieve oplossingen. En daar is nu een nieuwe douchecabine ontwikkeld door een Nederlandse uitvinder. Xenz Nederland verkoopt deze Upfall shower zoals deze heet. Het is de nieuwste innovatie op het gebied van wellness en duurzaamheid, dankzij een zeer vernuftige techniek verbruikt deze wellness douche ongeveer 90% minder water en gas dan een vergelijkbare traditionele regendouche. Zie het schema hieronder hoe deze douche werkt.
Getoond 1–10 van 59123456