Natuurlijke materialen en kleuren in je badkamer

Wat wij steeds vaker meemaken is dat men kiest voor houten, teak of eiken meubelen, accessoires of houtlooktegels in de badkamer. Hierdoor wordt er rust gecreëerd maar waan men zichzelf meer in de natuur. Het maakt een prachtige wellness badkamer die rust geeft.

Looox accessoires

Een van de leveranciers van prachtige houten accessoires is Looox, deze hebben de looox wood collection. Hierdoor creëer je een stoere look dankij diverse houten planken, meubelen of kastjes. Hierin zit heel veel ruimte en daardoor heeft de badkamer een opgeruimd uiterlijk.

Hout of houtlookmeubelen

Maar ook design houten meubelen zijn nog steeds populair, hier heeft iedere fabrikant wel een hout soort in, of een houtlook meubel welke past in het geheel van de badkamer. U moet echt de stalen met eigen ogen bekijken onder gewoon licht en/of badkamer licht om uw keuze daarin te bepalen. Deze meubelen zijn dan ook nog te combineren met keramische, natuurstenen of betonlook wastafels en kommen. In de MIX & Match serie van Baden+ zitten ook een aantal prachtige houtlook en echt houten meubelen waardoor uw badkamer uw eigen unieke look gaat krijgen.

Houtlook of natuurlijke tegels

Van Teak & Living hebben wij diverse mozaiek of decor tegels, maar ook in de vorm van keien waardoor het natuurlijke effect benadrukt wordt. Er zijn ook in de houtlook tegels vele maten en soorten verkrijgbaar, u vind in onze gemaakte badkamers een paar voorbeelden met houten meubels of houtlook tegels. Voor een meer strakke afwerking of u wilt alleen uw douche aanpakken zijn er ook wandpanelen verkrijgbaar van HSK welke naadloos op elkaar aansluiten en hierdoor een houten wand gevoel creëeren.

Natuurlijke badkamer creëeren

Om uw badkamer de ultieme natuurlijke look te geven kunt u deze vullen met planten en houten accessoires. De beste planten zijn cactussen of varens welke het goed doen in badkamers. Er zijn er nog wel meer om zo meer groen in de badkamer te krijgen. Rieten manden maken deze natuurlook af en hierdoor geniet u iedere dag van een warme natuurlijke badkamer.

Natuurlijke materialen en kleuren in je badkamer

Terug naar overzicht
0299 366358