Mix and Match badkamer meubel

Goed beschermde badkamer meubel

Een badkamermeubel is vaak de eycatcher van uw badkamer, met dit meubel bepaald u in zeker zin het uiterlijk er van. Daarnaast geeft een meubel extra opbergruimte wat natuurlijk ook erg praktisch is in onze badkamers. Er zijn ontzettend veel keuzes op het gebied van badkamer meubelen en voor ieder budget is er wat te vinden. Omdat een badkamer toch een vochtige plek in het huis is, moet zo’n meubel wel bepaalde eisen hebben om er ook zo lang mogelijk van te kunnen genieten. Wanneer we hierop door gaan dan geldt in het algemeen wel voor badkamer meubelen dat hoe goedkoper ze zijn, hoe minder lang ze tegen die vochtige ruimte kunnen. De meubels die veelal in de bouwmarkt verkocht worden en gemaakt van witte meubel panelen hebben met name rond de hoeken niet die goede bescherming als van de duurdere soort.

Er zijn meerdere categorieën in meubelen, je hebt de eerder genoemde meubelen van meubelpanelen met een dunne laag kunststof gemaakt van spaanplaat. Dan zijn er die van multiplex gemaakt zijn met HPL plaat, je kan gespoten meubels en ook folie omtrokken meubels krijgen. De duurdere soorten zijn over het algemeen echt houten meubelen van diverse soorten hout.

Mix en Match badkamermeubels

Ons eigen merk meubel is van de betere kwaliteit ook in meerdere categorieën. We hebben ze in allerlei gangbare maten vanaf 60 cm tot en met 140 cm breed, of u kiest voor maatwerk. Daarnaast kunt u kiezen voor een lade of twee, diep of ondiep, met of zonder lade indeling en diverse kleuren. Zoals de naam al zegt, mix and Match is er ook voldoende keus om aan uw wensen aan te passen, net als diverse spiegels en spiegelkasten die er bij passen.

Maatwerk

Industriële look is trendy, net als houten meubels en wij hebben hiervoor een prachtige combi. Een stalen frame met houten kasten waarop een blad gelegd kan worden. De wastafel kunt u kiezen in evenzo vele maten en soorten. Kortom een mix and Match maatwerk geheel naar wens en toch betaalbaar.

Een wastafel of kom?

Wij hebben natuurlijk veel wastafels in het assortiment, welke gehangen, ingebouwd of ergens op geplaatst kunnen worden. Dan kies je nog in de vele soorten materiaal waaruit een wastafel kan bestaan. Een opbouwkom is tegenwoordig weer helemaal in vanwege het speelse karakter en vrijheid van plaatsen wat je hiermee hebt. Een Mix and Match badkamer meubel is geeft veel keuzes, geheel naar eigen smaak aan te passen, of u kiest een van de standaard meubels. Maar de kwaliteit is voor jarenlang plezier en de prijs past bij het meubel en bij Baden.

Mix and Match badkamer meubel

Terug naar overzicht
0299 366358