skip to Main Content

Looox Wood accessoires en meubelen

Met een nieuwe en prachtige lijn introduceert LoooX een nieuwe accessoire lijn voor de badkamer met elementen van 75 jaar oude eiken planken. LoooX Wood en Light Collection, massief eiken producten en moderne verlichting die o.a. de badkamer en woonkamer een verfijnde en elegante touch geven.

Geen plank is hetzelfde en en ze worden allemaal met de hand gemaakt, massief eiken hout dat geborsteld, gekleurd en in ‘Old Grey’ geolied is. Door de combinatie met RVS krijg je een oogstrelend geheel. Creëer oneindig met bijvoorbeeld de LoooX Wooden BoXStool of Bath Shelf. Het maakt uw badkamer een levendige ruimte welke uw eigen unieke smaak naar voren haalt.

Ontspannen in een badkamer doe je bij uitstek wanneer het een wellness ruimte betreft die natuurlijk een opgeruimde aanblik geeft en dat kan ook met de shelfs van Looox. Deze massief eiken opbergplank, ideaal voor badartikelen of accessoires, is functioneel en decoratief en verkrijgbaar in verschillende lengtematen. Je kunt kiezen uit diverse bodemplaten, namelijk mat zwart of rvs.

Back To Top