Bliek Sanitair: voor al uw loodgieter werkzaamheden.
Loodgieterswerk van a tot en met z!

Loodgieterswerk door Bliek

Ook voor al uw wensen op het gebied van loodgieter werk in regio Volendam , Edam of Purmerend kunt u Bliek benaderen. We verzorgen onder meer:

Als allround en zeer ervaren loodgietersbedrijf uit Volendam, Edam & Purmerend werken we uitsluitend volgens de richtlijnen van de Nederlandse Vereniging van Installatiebedrijven (Uneto-VNI). Met een vast team van geschoolde en door de wol geverfde loodgieters. Of het nu gaat om het aanleggen van gas- of waterleidingen, het installeren van centrale verwarming, het plaatsen van sanitair of het dekken van een dak, met Bliek bent u verzekerd van vertrouwd vakmanschap!

Loodgieter Purmerend

Door onze jaren lange ervaring en goede contacten in Purmerend hebben wij daar een groot aantal klanten die zeer tevreden over ons zijn. In Purmerend staan wij dan ook bekend als de vakbekwame Volendammers, die geschoold zijn op top niveau werken. Laat het een Volendammer doen en het is altijd goed vakmanschap!

Loodgieter Volendam

Natuurlijk zijn wij een van de vele loodgieters uit Volendam maar Bliek Loodgieters en Installatie is een bedrijf met al meer dan 30 jaar ervaring. In onze gemeenschap staan wij bekend als een zeer bekwaam bedrijf. Daarom is mond op mond reclame binnen Volendam voor ons van groot belang.

Loodgieter Edam

Wij als echte Volendammers horen natuurlijk ook een beetje bij Edam, waar wij ook in al die jaren onze klantenkring hebben opgebouwd. Ook in Edam hebben wij natuurlijk onze naam hoog te houden en dat doen wij al meer dan 30 jaar.

U wilt…
Een centrale verwarmingsinstallatie waar u blindelings op kunt vertrouwen. Bij de uitvoering van loodgieter werkzaamheden verwacht u vakmanschap, zodat u zeker weet dat uw riolering, gas- en waterinstallatie in orde is.

Wij bieden loodgieter werkzaamheden met:

  •     meer dan 30 jaar ervaring
  •     Snelle service
  •     veel onderdelen voorradig zodat problemen snel opgelost kunnen worden
  •     Goede materialen
  •     Deskundige beoordeling
  •     na oplevering twee jaar garantie
  •     Eerlijk advies
  •     Klant staat centraal
  •     GEEN voorrijkosten

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Of bel op nummer: 0299 366 358