Binnen 10 dagen een compleet nieuwe badkamer
Wij regelen alles van a tot en met z!

Uw loodgieter in Purmerend

Als allround loodgieter staat Bliek Sanitair klaar om in Purmerend te helpen bij lekkages, verstoppingen en andere (spoed)klussen. Van het plaatsen van cv-ketels tot het inrichten van badkamers: onze loodgieter heeft meer dan 30 jaar ervaring en helpt u graag met diverse loodgieterswerkzaamheden.

 • 2 jaar garantie op werkzaamheden
 • Meer dan 30 jaar ervaring
 • Lid van de vakvereniging voor loodgieters (UNETO-VNI)

Heeft u hulp nodig bij loodgieterswerk? Bel 0299 366 358 of vul het contactformulier in.

0299 366 358Contactformulier

Erkende loodgieter service

In Purmerend en omstreken kunt u bij de loodgieter van Bliek Sanitair terecht voor een uitgebreid pakket aan loodgietersdiensten.

 • Verhelpen van lekkage
 • Ontstoppen en aanleg van riool
 • Dak- en zinkwerk
 • Installatie van cv-ketels en cv-ketelonderhoud
 • Plaatsen, verbouwen en renoveren van badkamers

Bliek Sanitair heeft zeer diverse onderdelen direct beschikbaar. Hierdoor kunnen wij u altijd snel en efficiënt van dienst zijn. Als installateur zijn wij ook aangesloten bij de vakvereniging voor loodgieters UNETO-VNI. Onze service en onderdelen zijn van hoge kwaliteit en wij bieden u na oplevering een garantie van twee jaar.

 

Werkgebied in Purmerend

Wij werken al vele jaren met veel plezier in Purmerend. Onze loodgieters komen in elke wijk bij u langs. Bekijk hieronder ons werkgebied:

 • Centrum
 • Gors
 • Overwhere
 • Purmer-Noord
 • Purmer-Zuid
 • Weidevenne
 • Wheermolen

 

Klantervaringen

Lees ook wat onze klanten over ons zeggen.

Annelies uit Purmerend – “Bliek Sanitair is een prettig vriendelijk bedrijf met goede adviezen en ideeën.”

Harm uit Purmerend – “De reden om dit bedrijf te kiezen was dat ze ook eventuele graafwerkzaamheden en bijkomende dingen zoals wanden en plafonds kunnen aanleggen ik had wat moeilijkheden met verstopping en lekkage niet bepaald een aantrekkelijke opdracht maar deze mensen gaan net zolang door totdat alles is opgelost en nu ziet het er geweldig uit en ben ik helemaal tevreden.”

Familie Ebbers uit Purmerend - "Een heel prettig bedrijf dat meedenkt bij het uitzoeken van de nieuwe badkamer. De zorgvuldigheid waarmee het werk werd uitgevoerd en de schone manier van werken zijn erg fijn."

Laat zelf ook een ervaring achter.

 

Rioolwerk

Een correct functionerend riool is van groot belang voor een prettige woon- en werkomgeving. Mankementen aan het riool kunnen voor grote overlast zorgen en vragen om een snelle oplossing. De loodgieter van Bliek Sanitair is gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van diverse rioleringssystemen en lost uw problemen vakkundig en snel op.

Aanleggen van riolering

Omdat ieder huis anders is, vraagt elk rioleringssysteem om een unieke aanpak. Met het aanleggen van riolering hebben wij veel ervaring. Wij stellen van te voren een plan op om eventuele problemen, zoals verzakking, te voorkomen. Zo blijven extra onkosten u bespaard.

Riolering vervangen of opknappen

Verouderde en beschadigde rioleringssystemen kunnen onverwachts knappen, wat in huis voor vochtschade kan zorgen. Het is daarom belangrijk uw riolering regelmatig te laten controleren en versleten delen te laten vervangen. Zeker in een oudere huizen zorgen versleten en kapotte rioleringen al snel voor lekkage.

De loodgieter van Bliek Sanitair helpt u bij het opsporen van versleten delen en vervangt deze direct voor u. Wij werken uitsluitend met hoogwaardig PVC-materiaal en treffen de juiste ontluchtingsvoorzieningen. Bovendien zorgen wij voor voldoende afschot in de afvoer (verloop van hoog naar laag), zodat uw riolering volledig naar behoren blijft werken.

Riool verstopping

Een verstopping van het riool of de afvoer kan uw huishouden volledig ontregelen en zorgt bovendien voor veel overlast. Wanneer uw riool verstopt raakt kunt u geen gebruik meer maken van de wc en andere sanitaire voorzieningen. Bliek Sanitair helpt om verstoppingsproblemen te voorkomen en op te lossen. Met onze loodgieter bent u gauw verlost van verstoppingen en de bijbehorende hinderlijke geuren van stilstaand afvalwater.

Contactformulier

Dakwerk

Is uw huidige dak (gedeeltelijk) toe aan vervanging of wilt u een nieuw plat dak geplaatst hebben? Onze loodgieter maakt platte daken van aanbouwen, garages, bedrijfspanden en dakkapellen vakkundig waterdicht, door gebruik te maken van bitumineuze dakbedekking. Dit materiaal kenmerkt zich door zijn grote weerstand tegen veroudering en vraagt weinig onderhoud.

Bliek Sanitair plaatst uw platte dak volgens de nieuwste technieken en maakt hierbij gebruik van moderne materialen. Wij leveren uw dak volledig afgewerkt af, met grind en zinken deklijsten.

 

Afwatering van lood, koper, zink of kunststof

Het verweken van lood, koper en zink in gevelbedekking, dakgoten, hemelafvoeren en dakbedekking is veelal een ambachtelijk werk. Dit vraagt dan ook om een vakkundige uitvoering. De loodgieter van Bliek Sanitair is de vakkundig specialist voor al uw lood-, koper- en zinkwerk in Purmerend en omgeving. Door de vakkundige aanleg zal uw afwatering nog jarenlang meegaan.

Installatie en onderhoud van een cv-ketel

Is uw cv-ketel toe aan vervanging of wilt u een nieuwe ketel aanschaffen? De geschoolde cv-installateurs van Bliek Sanitair zorgen vakkundig voor een optimaal functionerende verwarmings- en warmwateroplossing.

Nieuwe cv-ketel plaatsen

Een nieuwe cv-ketel gaat 12 tot 15 jaar mee. Daarom is het belangrijk dat u bij de juiste ketel kiest. Op deze manier zorgt u dat het pand altijd op een aangename temperatuur is en dat u daar niet te veel voor betaalt.

Bij de aanschaf van een nieuwe ketel helpt de loodgieter van Bliek u met het maken van de juiste ketelkeuze. Wij hebben ervaring met diverse typen cv-ketels. Daarnaast zorgen we ervoor dat uw nieuwe cv-ketel binnen een dag in uw woning is geïnstalleerd. Hiervoor plannen we samen met u een afspraak in, zodat u van te voren weet waar u aan toe bent. Alle werkzaamheden worden vlot en vakkundig uitgevoerd, met respect voor uw woon- of werksituatie.

Storing en cv-ketel onderhoud

Wanneer een cv-ketel naar behoren werkt, wordt er door vele huiseigenaren vergeten om goed onderhoud te plegen. Periodieke controle en onderhoud is echter zeer belangrijk voor een lange levensduur van het apparaat. Onvoldoende onderhoud kan op de lange termijn leiden tot versnelde slijtage, lekkages, storingen en schade.

De loodgieter van Bliek Sanitair zorgt met jaarlijkse controle en regelmatig onderhoud dat uw cv-ketel in topconditie blijft.

Contactformulier

Renovatie en plaatsen van badkamers

Wilt u graag een nieuw design voor uw badkamer of is deze toe aan een renovatie? Het vakkundige team van Bliek Sanitair helpt u met het realiseren van uw ideale badkamer. Dankzij onze ervaren werknemers staat u al binnen een week onder uw luxueuze hemeldouche en is uw ‘oude’ badkamer weer als nieuw.

Bekijk ook onze badkamerpagina of sanitairpagina.

 

Allround loodgieter in Purmerend

Heeft u vragen over onze diensten of heeft u een klus voor een allround loodgieter? Neem dan contact op via het onderstaande contactformulier.

Bedrijfsnaam
Contactpersoon*
Geslacht
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
Telefoon*
Fax
E-mailadres
Opmerkingen
Neem contact met mij op de volgende manier: