Kleine badkamer met veel mogelijkheden

In de Nederlandse huizen is het oppervlak van de badkamer maar klein. Eigenlijk is dat raar omdat we dagelijks best veel tijd spenderen in de badkamer en daar toch wel regelmatig een paar stappen doen. Terwijl we in de slaapkamer veelal de meeste tijd in bed spenderen.

Een badkamer heeft vaak meerdere functies zoals een toilet, douche, wastafel met spiegel waarvoor ook nog eens opgemaakt wordt en tanden gepoetst. Voor al die functies is het handig dat er ook ruimte is om die te vervullen en de daarvoor benodigde spullen op te kunnen ruimen. Wij hebben ruime ervaring in het ontwerpen van badkamers in kleine ruimtes en kennen vele oplossingen.

Een bad in de badkamer blijft toch een populair item welke veel mensen toch willen hebben. Even ontspannen in een bad geeft een moment van rust, een moment van intense ontspanning en dat wil me het liefste thuis. Helaas wordt een bad vaak als eerste geschrapt uit de lijst omdat de dagelijkse douche hoger op de prioriteiten lijst staat.

Er zijn echter baden mt diverse oplossingen om deze toch in een kleine ruimte te plannen en ook een douche te houden, en dankzij andere oplossingen als een verkort toilet en ondiepere wastafels en meubels kun je veel spullen kwijt in een kleine ruimte. Of douchen in bad is ook een oplossing, er zijn baden met vlakke bodems tot een bad met instap deur die als beide gebruikt kan worden.

Terug naar overzicht
0299 366358