skip to Main Content

Een sunshower in je badkamer

De laatste jaren is een sunshower een heerlijke wellness ervaring en wens voor velen in de douche. Vooral wanneer de zon minder begint te schijnen, het weer kouder wordt is een sunshower een ideale aanvulling voor mensen die daar last van hebben. Het UV licht zorgt dat u vitamine D aanmaakt wat ieder mens nodig is. Sommigen kunnen echter in de winter dit ook gebruiken wanneer het niet zo snel opgedaan wordt buiten omdat men werkt en maar weinig daglicht ziet. Men voelt zich er na energieker en krijgt een gezondere kleur.

Welke sunshower

Er zijn twee soorten sunshowers, een met alleen UV licht of gecombineerd met infrarood stralers. Het UV licht zorgt voor een comfortabele warmte, het infrarood zorgt voor een diepere indringing waardoor de doorbloeding nog beter gestimuleerd worden en uw lichaam beter hersteld na een sportieve activiteit. Of wanneer u vaker last heeft van spieren ed dan zorgt het infrarood voor diepere ontspanning en verlicht de pijnlijke spieren. Daarnaast zijn er een paar hoogtes, een full body uitvoering of een half hoge.

Sunshower in de douche

Er zijn een aantal mogelijkheden om een sunshower in de douche te monteren, je kan hem ophangen in een hoek of hij wordt ingebouwd in een voorzet wand. Er moet sowieso een stroom aansluiting zijn uiteraard maar verder is er niets nodig. Voor inbouw moet er een dubbele wand gecreëerd worden met bovenin een ontluchting.

Er is al een Sunshower half-body vanaf € 800,-

 

Van 4 december 2017 tot en met 4 januari 2018 heeft u de kans om de sunshower in uw douche te krijgen. Wanneer u in deze tijd een badkamer twv minimaal € 4000,- koopt bij ons, dan ontvangt u de Sunshower half body twv 800 gratis. Het gaat om de Sunshower Pure met infrarood

Back To Top