Een regendouche is genieten

Regendouche

Een regendouche in je badkamer is een ideaal wellness item, het moment dat je thuiskomt of uit bed stapt en meteen onder de regendouche gaan staan. Het is ultiem ontwaken of de drukte van de dag van je af laten spoelen onder een warme regen. Het geluksmoment wat je ervaart wanneer de eerste druppels voelt is het beste moment van de dag. Wij hebben het al eens geprobeerd en kunnen het van harte aanbevelen. Veel mensen willen van hun badkamer een wellness ruimte maken, een ruimte om heerlijk te kunnen ontspannen.

De ultieme ervaring tijdens het douche

Een regendouche heeft de naam omdat deze een grotere diameter dan 15 cm heeft en daardoor voelt de douche aan als een warme regen. Wij hebben uiteraard vele regendouches in aanbieding, er is een regendouche voor iedereen, voor ieder budget. De meeste hebben ook meerdere stralen waaronder massage, harde of zachte regen stralen. Te bedienen met een draai, schuif of knop. Een ultieme ervaring is het wanneer de regendouche een afmeting krijgt van ca 40 cm of nog groter zoals bijvoorbeeld de foto van Hotbath.

Regendouche is naast functioneel ook mooi

Met dergelijke afmetingen zal ook de ketel iets meer water moeten geven doch de meeste zijn zo gefabriceerd dat een XXL douchekop met 20 lit/ min al gauw uit de voeten kan met een iets grotere ketel. Een regendouche geeft een prachtige nieuwe look aan je badkamer die daardoor een luxe uitstraling krijgt. Een goede douchekop heeft siliconen spuitmondjes waardoor kalk aanslag eenvoudig verwijdert wordt door er over heen te wrijven. De luxere modellen hebben ook nog extra’s als ingebouwde verlichting, waterval en andere sproei functies. Ze zijn gemaakt van edelstaal en daardoor roestvast uiteraard.

Regendouche in de badkamer

Na een regendouche wil je zelf ook niet meer anders, kortom met een regendouche in je badkamer begint of eindigt je dag goed. Kom bij ons in de toonzaal in Volendam en bekijk met eigen ogen welke stralen er mogelijk zijn met een regendouche.

Regendouche in badkamer

Terug naar overzicht
0299 366358