skip to Main Content

Een design radiator als kunst?

Hoeveel tijd breng jij in de badkamer door?

Wij brengen veel tijd in de badkamer door als je het op een jaar bekijkt. Iedere ochtend en avond staan we er voor de spiegel en gedurende de dag ook nog wel eens. Het is dan wel fijn, vooral na het douchen dat het aangenaam in de badkamer is. Niet alleen in warmte maar ook om rond te kijken. Daarom zijn er uiteindelijk ook design radiatoren gekomen, om de standaard radiator met verticale lijnen te vervangen voor iets wat meer in de badkamer past.

Vasco was één van de eersten die een design radiator bedachten om verwarming af te stemmen op een meer prachtig geheel. Zij ontwikkelden een collectie handdoek radiatoren die varieert van praktische, stijlvolle handdoek drogers tot tijdloze design- modellen. Hierdoor krijg je meer keus in het design en in de gebruikte kleuren om je badkamer een meer persoonlijk touch te geven.

Soorten radiatoren

Er zijn radiatoren speciaal gemaakt om handdoeken te drogen cq te verwarmen, meestal voorzien van ronde buizen. In ieder geval een opening om een handdoek overheen te gooien. Of een dichte radiator met een extra toevoeging waardoor daar een handdoek gehangen kan worden. De meeste merken begonnen met design radiatoren speciaal voor badkamers en daarom was de functie als handdoek verwarmer uiteraard snel geboren. Tegenwoordig vinden design radiatoren ook meer en meer hun weg in de hal, keuken of woonkamer. Door  speciale technieken hebben deze design radiatoren ondanks hun geringe afmetingen of minder materiaal dezelfde afgifte qua warmte als een ‘standaard’ radiator.

Het meest verkochte model is nog steeds de ronde buis radiator welke meerdere handdoeken kan houden en zeer functioneel geschikt is voor de badkamer, Hieronder vertellen wij je over een paar modellen van Vasco, wil je meer zien dan heten wij je van harte welkom in onze showroom in Volendam.

Cocos plus: een kunstwerk met ongekende warmteafgifte 

Een van de mooie modellen van Vasco is de Cocos plus, een speelse ronde buizenrij waar de handdoek in één beweging overheen wordt geschoven. Voorzien van een vlakke afdekplaat die de collectoren en de muurbevestiging op een slimme manier aan het oog onttrekt. Dankzij de hoge verwarmingscapaciteit krijgt de Cocos elke ruimte direct op temperatuur.

Malva:Een ladderradiator, die de handdoeken warm houdt en de hele badkamer meteen op de gewenste temperatuur brengt. Snel en makkelijk te monteren dankzij de handige middenaansluiting. De dunne, ronde buizen zorgen voor een speels en fijn geheel. En zodra hij er hangt, is het alleen maar genieten. Van de weldoende warmte en het trendy, harmonisch design.

Prado: een en al functionaliteit en harmonie
Rechthoekige collectoren en ronde buizen vormen samen één vloeiend en strak geheel. De slimme vaste middenaansluiting rondt het in stijl af. Een handdoekdroger, die snel kan gemonteerd worden en die het juiste vermogen levert om in alle rust van uw badkamercomfort te genieten.

Iris: vormgeving, vermogen en duurzaamheid in een compact model
Iris is al vele jaren hét basismodel van Vasco voor badkamerradiatoren en handdoekdrogers. De naadloze samenhang tussen de verticale D-profiel collectoren en de horizontale buizen zorgt voor een homogene structuur waarin alles tot z’n recht komt. Een radiator, die een perfect afgewerkt design combineert met een superieur comfort, gedurende vele jaren. Zoals vele badkamerradiatoren is dit model ook elektrisch verkrijgbaar.

Agave; sanitaire kleuren een met uw interieur
De Agave is een gracieuze ladderradiator, die past in elke badkamer. Verkrijgbaar in chroom en lak en in een waaier van kleuren, zodat u altijd de kleur kunt kiezen, die bij uw interieur past.

Aster: minimalisme in dienst van een maximaal comfort
De Aster is een designradiotor met brede, platte buizen en past perfect in een minimalistische badkamer. U kunt kiezen voor een of een dubbele rij buizen, afhankelijk van de warmtebehoefte in de ruimte.

Back To Top