Een badmeubel in je badkamer

Een badmeubel is praktisch

Een badkamer zonder badmeubel ziet er niet alleen minder leuk en strak uit maar is ook minder praktisch. Een moderne, stijlvolle badkamer komt beter tot zijn recht door te kiezen voor een badmeubel. Wij hebben diverse merken badmeubelen bij Bliek sanitair, je kan kiezen voor de goedkopere budget meubels tot en met op maat gemaakte design meubelen.

Badmeubel voor elk budget

Bij Bruynzeel kunt u een meubel samenstellen vanuit standaard aangeboden kleuren en stijlen voor elk wat wils en genoeg om te kiezen. Voor een beperkt budget ook zeer geschikt. De kwaliteit van deze meubelen is ontwikkeld om lang in vochtige ruimtes te kunnen functioneren. Bruynzeel heeft een zeer goede prijs/ kwaliteit verhouding en wordt regelmatig toegepast in onze badkamers.

Luxe badmeubels

Voor de wat verwendere klant hebben wij ook de meubelen van Thebalux, wat begint uiteraard bij standaar meubelen maar hier zijn vaak heel veel kleuren en houtmotieven te kiezen. Maar ook het blad erboven kan gekozen worden van keramiek wastafels, houten en stenen bladen met kommen tot zelfs betonlook bladen. De keuzes zijn eindeloos en lijken zelfs onbeperkt omdat er zoveel keus is. Een thebalux meubel stelt u helemaal naar wens samen, en het beste bij ons in de showroom in Volendam omdat de keuzes groot zijn. Wij hebben diverse proefmonsters om ook eea te kunnen laten zien.

Badmeubel op maat

Maatwerk is ook uiteraard leverbaar voor een badkamer op maat. Stel u heeft een nis en daartussen wilt u het badmeubel plaatsen dan is een maatwerk meubel ideaal van bijvoorbeeld 165 cm. Dat kan allemaal bij ons geregeld worden en met name Primabad heeft hier goede oplossingen voor. Hier kiest u uit een groot pallet van kleuren voor uw meubel, diverse front motieven en ook de bladen kunnen gekozen worden. Ook hier lijken de mogelijkheden eindeloos en is het verstandig uw meubel samen te stellen bij ons op de toonzaal.

Zelf een badmeubel samenstellen

Wilt u uiteindelijk geheel naar eigen wens een meubel samenstellen waarbij u al diverse mogelijkheden heeft gezien dan is het handig om die voorbeelden mee te nemen kunnen wij eventueel met onze leverancier overleggen wat er nog meer mogelijk is. Een meubel volledig op maat is natuurlijk altijd mogelijk echter is het goed te weten wat u wilt, wij kunnen u vooral goed adviseren over de gebruikte materialen en het uiterlijk wat in het geheel van de badkamer past.

Een badmeubel in je badkamer

Terug naar overzicht
0299 366358