skip to Main Content

Een badkamer netjes houden

Iedereen is het met ons eens wanneer we zeggen, de badkamer is een plek om tot rust te komen. Maar vaak als je in de badkamer komt bij een gezin dan ziet die er rommelig uit. En dat heeft vaak te maken met allerlei tandpasta tubes, tandenborstels, make-up spullen en shampoo flessen ed. Toch hoeft dit niet zo te zijn, er zijn vele oplossingen te bedenken om de badkamer opgeruimd te houden.  Hieronder noemen we een aantal tips om dit voor elkaar te krijgen.

1. Nisjes in de badkamer

Wanneer je nisjes toepast in de muren, vlakbij de wastafel of met name in de douche kun je al veel kleinere spullen daarin kwijt en blijft het niet staan op de wastafel. Wij kunnen uiteraard bij het ontwerp al rekening houden met dergelijke nissen en deze bouwmatig toevoegen door ze te betegelen. Een andere oplossing is bijvoorbeeld een kant en klare nis in diverse kleuren verkrijgbaar van #looox. Deze zijn ook verkrijgbaar in vele maten zodat je niet meteen hoeft te besparen op de ruimte. Hier plaats je al makkelijk een aantal shampoo flessen in zodat deze niet in een rekje aan de douchestang hoeven of bijvoorbeeld op de grond staan.

2. Handige opbergers

Uiteraard zie je ook vaak de tandpasta tubes en tandenborstels staan, maar make-up spullen zijn een populaire tweede rommel makers in de badkamer. Hiervoor zijn vele oplossingen te bedenken van kleine ronde schaaltjes tot handige opbergers van bijvoorbeeld #woodynox. Deze hebben prachtige rieten of houten accessoires als manden en bakjes waar je heel veel kleine flesjes in kwijt kan en meteen ziet welke je nodig hebt. Een badmeubel heeft meestal een paar grotere lades waar kleine flesjes en make-up spullen veelal in omvallen.

3. Waardevol badmeubel

Uiteraard is een ruimtewinner een Badkamermeubel, waarbij de keuze reuze is en je daarvoor het beste kan kiezen naar smaak en budget. Er zijn badkamermeubels verkrijgbaar met prachtige lade verdelers voor de kleine flesjes maar ook met open vakken. uiteraard kun je wel al kleine handdoeken en allerlei andere flessen en flacons daarin kwijt.

4. Spiegelkast

Onze favoriet op het gebied van organiseren van kleinere spullen is de spiegelkast, niet het medicijnkastje van vroeger maar een prachtige spiegelkast met variabele planchets, dubbel gespiegelde deuren, stroompunt en goede verlichting. Hierin kun je meer opbergen dan je denkt, is het opmaken en haar doen veel makkelijker. Wij hebben er ook een leuk blog over geschreven hier.

Back To Top