skip to Main Content

Douchen ipv in bad

Heeft u nog een bad en doucht u daarin of wordt het bad weinig gebruikt? Heeft u echter geen budget of geen zin om de gehele badkamer aan te passen omdat deze nog best er mee door kan. Dan kunt u er voor kiezen om het bad eruit te halen en een douche erin. En dat allemaal kan desnoods in een dag gerealiseerd zijn.

Om uw bad te vervangen voor een douche zijn er diverse oplossingen en uiteraard is ook hier van alles te verkrijgen voor uw budget. Wij hebben de oplossing voor Kinematic, die is zeer betaalbaar en van een uitstekende kwaliteit. De kinematic is bovendien verkrijgbaar in meerdere varianten waardoor u makkelijk kan upgraden naar een plus versie met Grohe kranen en levensloop bestendige oplossingen.

Daarnaast bieden wij de inloop douches van HSK in combinatie met een voorzetwand systeem waardoor u nog meer luxe kunt kiezen. Dankzij hun Renovetro wanden systeem is er altijd een leuke kleur, motief of glas te vinden die bij uw huidige badkamer past.

Dankzij slimme oplossingen bespaart u op de kosten, krijgt u een heerlijke douche met lage instap en lijkt uw badkamer weer als nieuw. Wij hebben ook wandpanelen van Renovector die naadloos op elkaar aansluiten en een waterdichte aansluiting hebben. Uiteraard wordt het hele systeem, welke u ook kiest, door onze eigen installateurs ge√Įnstalleerd. ¬†Hierdoor heeft u de garantie dat er geen lekkage zullen optreden en kunt u lang genieten van uw nieuwe douche.

Back To Top