Diverse gadgets voor de badkamer

In badkamerland zijn de laatste jaren heel wat nieuwe technische snufjes bedacht om het verblijven in de badkamer leuker te maken. Van diverse hulpmiddelen tot echte luxe gadgets om het wellness gevoel of mancave gevoel te versterken.

Muziek en beeld

Voor de badkamer is muziek al lang niet meer een uitzondering, er wordt natuurlijk al genoeg muziek meegenomen middels onze mobieltjes, of er is een bluetooth radio/ box in de badkamer. Maar voor in het plafond is er ook een goede installatie te krijgen welke radio of bluetooth verbinding heeft. Of wat dacht u van een inbouwradio in een stopcontact of deze is meteen uitgerust met een telefoon houder om meteen uw muziek ook af te spelen. We vinden ook radio’s in diverse spiegels, maar ook daar kan tegenwoordig een tv ingebouwd zijn. U staat voor de spiegel en kijkt meteen het laatste nieuws. Een TV in de badkamer is nog niet gemeengoed en ook niet iedereen wil dit, maar ook voor de badkamer is een waterdichte tv te krijgen van Aquasound. Deze is speciaal voor natte ruimtes gemaakt waardoor u heerlijk kan netflixen in bad.

Hulpmiddelen voor beeld of boek

Een ander hulpmiddel is een plank over het bad waarin een ipad of tablet geplaatst kan worden zodat u op die manier van alles kunt doen in het bad, of alleen genieten van de muziek. Maar ook een boek standaard behoort tot de mogelijkheden waardoor u een boek kan lezen in bad. Uiteraard past hierop ook een lekker glas wijn of andere drank zodat ook de innerlijke mens dan nog verwent kan worden.

Makkelijk bedienbare kranen

Een van de laatste jaar is de drukknop bediende kranen, een waterstraal met een druk op de knop in plaats van draaien. u kiest, u drukt en de juiste straal begint. De temperatuur is dan vooraf ingesteld natuurlijk. Deze kranen van Hans Grohe of Grohe de zogenaamde select kranen, worden steeds meer verkocht ook omdat wanneer men ouder wordt soms kranen lastiger te draaien zijn met natte handen.

LED verlichting

LED verlichting vindt u in heel de badkamer, uiteraard in het plafond maar ook in de meubels, in de lades en als nachtverlichting die aanspringt wanneer u s’nachts naar het toilet gaat. Alles gemaakt om het de mens makkelijker en duidelijker te maken in de badkamer.

Er is nog veel meer te bedenken om het wellness gevoel te vergroten of de veiligheid te verbeteren. Kom gerust eens langs in onze showroom aan de Julianaweg te Volendam.

Terug naar overzicht
0299 366358