Dak- en Zinkwerk

Bitumineuze dakbedekking

Voor het waterdicht maken van platte daken van aanbouwen, garages, bedrijfspanden en dakkapellen maken we gebruik van een bitumineuze dakbedekking. Kenmerkend voor bitumen is de grote weerstand tegen veroudering en het materiaal kent weinig onderhoud. De bitumen dakbedekking kan bij een plat dak worden afgewerkt met grind en het liefst met zinken deklijsten. De loodgieters van Bliek Sanitair werken altijd met de laatste technieken en de modernste materialen. Dakwerkzaamheden voeren wij uit voor particulieren, bedrijven en aannemers.

Meer dan 30 jaar ervaring

Het verwerken van lood, zink en koper in gevelbekleding, dakbedekking, dakgoten en hemelafvoeren is veelal nog ambachtelijk werk zoals het al jaren geleden werd gedaan.

De montage en verwerking vereist vakmanschap met jaren ervaring, wij zijn al meer dan 30 jaar werkzaam in de omgeving.

Wilt u zekerheid dat alles professioneel gebeurd? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Dak- en zinkwerk Volendam en omgeving

Dak- en zinkwerk Bliek Sanitair

Duurzame oplossing

Dit deel van het loodgietersvak zal naar onze mening nooit verdwijnen. Sterker nog: er valt zelfs een trend te signaleren bij de herontdekking van traditioneel lood-, zink- en koperwerk. Enerzijds vanwege de hoge kwaliteit, anderzijds vanwege het nostalgische karakter van deze materialen. Lood, zink en ook koper zijn duurzame producten en gaan jaren mee zonder onderhoud, mits deze vakkundig zijn aangebracht.

HEEFT U ONS NODIG?

Informeer naar de mogelijkheden.

0299 366358