skip to Main Content

Welke CV-ketel is de beste?

Beoordelingsinstanties kiezen jaarlijks een prijswinnende CV-ketel uit, maar zo simpel is het niet. Voor de juiste ketel houdt een installateur rekening met een aantal factoren:

  • Inhoud van de te verwarmen ruimten
  • Plaatsingsruimte
  • Mate van beglazing
  • Isolatiewaarde
  • Behoefte van de warmwatervoorziening.

Bliek Sanitair wijst u de weg naar een optimaal functionerende verwarmings- en warm water oplossing in uw situatie en zorgt ervoor dat u geen cent teveel betaalt. Vervolgens zorgen onze geschoolde CV-installateurs ervoor dat uw nieuwe CV-ketel binnen een dag in uw woning wordt geïnstalleerd.

Zakelijk

Voor kantoor- en bedrijfspanden wordt een planning gemaakt die strak wordt aangehouden. Alle werkzaamheden worden vlot en vakkundig en met respect voor uw woon- of werksituatie uitgevoerd. De CV-installatie wordt niet eerder opgeleverd voor het systeem is getest en volledig functioneert.

CV-Ketel Onderhoud

Ook voor onderhoud en storingen kunt u uiteraard altijd bij Bliek terecht.

Maakt u gebruik van ons onderhoudscontract, dan bent u met de jaarlijkse controle verzekerd van een optimaal functionerende en veilige cv-installatie.

CV ketel installeren

Vrijblijvende prijsopgave aanvragen

Wilt u advies op maat voor uw nieuwe badkamer? Bliek Sanitair maakt uw woonwensen waar. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Back To Top