Black is back

Zwarte badkamer

Ja u leest het goed, black is back. We vinden in steeds meer badkamers zwarte kranen, accessoires, sanitair en douchewand profielen in het mat zwart. We lijken helemaal genezen van het chroom wat jarenlang de badkamer gedomineerd heeft. In de jaren 80 was zwart ook even in maar doordat veel kranen en accessoires gingen afbladderen werden deze al gauw weer afgeschaft. Door het nieuwe kleur procedé behoort dat laatste tot het verleden en dankzij betere schoonmaakmiddelen is kalk ook geen probleem meer. Hierdoor worden nu meer en meer kranen en accessoires toegepast in badkamers. En waarom ook niet, het mat zwarte geeft net dat mooie accent aan de badkamer. een extra kleur aan de meestal toch lichte badkamers. chroom valt vaak niet eens op omdat het de kleur van de omgeving overneemt.

Er zijn inmiddels diverse merken die zwarte kranen en accessoires leveren en u kunt daarom alle soorten kranen en accessoires in zwart krijgen. Neem bijvoorbeeld de kranen van Hotbath die ook nog in meer kleuren verkrijgbaar zijn. Prachtige vormen, made in Italy en dat zie en voel je, een geweldige kwaliteit met goede service.

Badkamer vervangen

Heeft u een bestaande badkamer maar wil deze graag wat vernieuwen dan is het vervangen van de kranen en accessoires een makkelijke manier om mee te beginnen. Alle kranen zijn over het algemeen uitwisselbaar en u kunt meteen die grotere regendouche die op het wensen lijstje stond er bij nemen. Zwarte kranen en accessoires zijn ook prachtig te combineren met houten planken of schalen waardoor een standaard badkamer oogt als een compleet nieuwe die meteen aantrekkelijker wordt wanneer u uw huis zou willen verkopen bijvoorbeeld.

Terug naar overzicht
0299 366358