Badkamerwinkel

Kom naar onze winkel voor de mooiste badkamer

Zoekt u naar een bekwame badkamerwinkel? Kom dan eens langs bij Bliek Sanitair. Bij ons treft u een ruime showroom aan. Hierin geven wij u de gelegenheid zelfstandig een badkamer uit te zoeken. Weet u nog niet precies waar u naar op zoek bent? Vraag onze sanitairspecialist dan om inspiratie en advies. Wij werken met slechts één contactpersoon. Zo houden wij uw proces overzichtelijk. Wat al helemaal ideaal is: wij realiseren complete badkamers al in 10 dagen! Kortom, kom langs in onze badkamerwinkel!

Badkamerwinkel Bliek Sanitair

Dit is de werkwijze van onze winkel

Droomt u al een tijdje van een nieuwe badkamer? Ontdek wat er zoal mogelijk is, door een bezoekje te brengen aan onze badkamerwinkel. U kunt bij ons terecht voor complete badkamers, maar ook voor losse onderdelen. Een toilet, wastafel of douchecabine bijvoorbeeld.

Zelfs als u alleen op zoek bent naar een nieuwe kraan, bieden wij uitkomst. Ook als u nog niet precies weet wat u wenst, nodigen wij u van harte uit in onze badkamerwinkel. Geef aan ons uw wensen qua stijl en budget door.

Dan stellen wij samen met u uw gewenste resultaat samen. Vervolgens meten wij uw huidige situatie op en ontwikkelen we een definitieve 3D tekening. Gaat u daarmee en met onze offerte akkoord? Dan gaan we voor u aan de slag!

Profiteer van de voordelen van onze badkamerwinkel

Wist u al dat onze winkel u een hele hoop voordelen te bieden heeft? Bij ons:

  • Heeft binnen 7 tot 10 dagen een nieuwe badkamer
  • Vindt in onze badkamerwinkel sanitair voor elk budget
  • Ontvangt een gecertificeerd Uneto-VNI installateur voor de klus
  • Bent verzekerd van een badkamer binnen de vastgestelde tijd en prijs
  • Kiest voor een partner met ruim 30 jaar ervaring in badkamers

Bliek Sanitair Badkamerwinkel in Volendam

Bezoek vandaag nog onze badkamerwinkel

Kortom, u heeft uw professionele doch betaalbare winkel voor uw badkamer gevonden! Breng direct een bezoekje aan ons en laat u volop inspireren. Bij ons vindt u tijdloze klassiekers en de laatste trends. In onze badkamerwinkel staan bovendien sanitairspecialisten klaar die u kunnen voorzien van specifiek advies. Wenst u meer informatie over ons assortiment of onze aanpak? Stuur een mail naar info@blieksanitair.nl of bel ons op 0299 366358. Tot ziens in onze badkamerwinkel!

Wilt u ook profiteren van de voordelen van onze badkamerwinkel? Breng direct een bezoekje aan ons in Volendam en ontdek uw favoriete sanitair!

Badkamerwinkel Bliek Sanitair in Volendam

0299 366358