skip to Main Content

Maak kennis met onze badkamerspecialist

Bent u op zoek naar een ervaren en bewezen badkamerspecialist? Breng dan een bezoekje aan Bliek Sanitair in Volendam. Bij ons kunt u terecht voor complete badkamers. Maar ook als u alleen een toilet, douchecabine, wastafel of zelfs alleen een nieuwe kraan zoekt, bent u bij onze sanitairwinkel aan het juiste adres. Wat onze aanpak zo bijzonder maakt, is dat wij badkamers al in 10 dagen realiseren! Weet u al wat u wenst? Een tijdloze klassieker? Of gaat u voor de nieuwste trend? Geef uw wensen aan onze badkamerspecialist door, zodat wij u kunnen helpen aan precies die badkamer waar u al tijden van droomt!

Ontdek de aanpak van onze badkamerspecialist

Als u op zoek bent naar een nieuwe badkamer, nodigen wij u van harte uit in onze ruime showroom. Hier kunt u op uw eigen gemak ontdekken wat er tegenwoordig zoal mogelijk is. Wenst u graag wat begeleid te worden in uw zoektocht? Onze badkamerspecialist staat voor u klaar met gratis en vrijblijvend advies. Geef aan onze specialist door wat uw wensen zijn qua kleur, materiaal en budget. Op die manier voorkomen we teleurstellingen en kunnen we voor u een passende selectie samenstellen. Heeft u een keus kunnen maken? Dan brengen we graag een bezoekje aan uw woning om de situatie op te meten. U ontvangt vervolgens een heldere 3D tekening en een offerte van ons. Zodra wij uw akkoord op beide binnen hebben, beginnen wij aan de installatie!

Vrijblijvende prijsopgave aanvragen

Wilt u advies op maat voor uw nieuwe badkamer? Bliek Sanitair maakt uw woonwensen waar. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Profiteer van de voordelen van onze badkamerspecialist

Laat u ons uw gewenste badkamer installeren? Dan profiteert u van vele voordelen. Wij:

  • Hebben meer dan 30 jaar ervaring in sanitair
  • Verkopen verschillende badkamers voor elk budget
  • Realiseren complete badkamers binnen 7 tot 10 dagen
  • Hebben enkel gecertificeerde Uneto-VNI installateurs in dienst
  • Leveren binnen de vastgestelde tijd en prijs het gewenste resultaat

Bent u overtuigd van onze aanpak? Kom vandaag nog langs in onze ruime showroom!

Badkamerspecialist

Bliek Sanitairwinkel

Geef uw wensen door aan onze badkamerspecialist

Zodra u bij onze badkamerwinkel arriveert, staat onze badkamerspecialist al voor u klaar. Wij horen graag wat uw wensen zijn, zodat wij u van het juiste advies en passende inspiratie kunnen voorzien. Wenst u meer informatie te ontvangen over ons assortiment, onze aanpak of onze prijzen? Bel dan naar 0299-366358, stuur een e-mail naar info@blieksanitair.nl of vul ons online contactformulier in. Onze badkamerspecialist voorziet u graag van alle informatie die u nodig heeft, om uw gewenste badkamer te vinden!

Back To Top