skip to Main Content

Binnen 10 dagen uw droom badkamer

Droomt u ook zo graag over uw ideale badkamer? Toch hoeft het daar niet bij te blijven. Veel leuker is de ontdekking dat uw droom eenvoudig realiteit kan worden. Bij Bliek Sanitair bent u aan het goede adres. Met echt Volendams vakmanschap kunnen wij in 10 dagen een compleet nieuwe badkamer voor u realiseren. Mocht uw tegelvloer, toilet, douche of badmeubel aan vervanging toe zijn, dan denken wij graag met u mee.

Badkamer showroom en 3D ontwerp

Wij hebben diverse opstellingen in onze showroom en daarnaast kunt u op een groot scherm zien hoe uw badkamer in 3D wordt ontworpen. Onder het genot van een kop koffie of thee zetten we uw wensen op een rijtje. Vervolgens worden uw wensen omgezet in een 3D ontwerp. U ziet tijdens uw bezoek aan de showroom precies wat er allemaal mogelijk is met uw ruimte.

Badkamers; van ontwerp tot realisatie

Wij kunnen alle installatie werkzaamheden zelf uitvoeren. Hierdoor geniet u nadat de bestelling binnen is, na 10 dagen al van uw nieuwe badkamer. Onze adviseurs denken met u mee en geven vooraf advies over alle mogelijkheden. Denk aan een regendouche in een ruime douchecabine. Of ultiem gemak en comfort met een Smart Control kraan. Na een uitgebreid advies gesprek krijgt u geheel vrijblijvend een offerte. Uiteindelijk wordt het project geheel conform de afspraken gerealiseerd. U heeft gedurende het traject te maken met een vaste contactpersoon en zult snel kunnen genieten van uw nieuwe badkamer.

Wat wij doen?

Ons team van ervaren adviseurs kan geheel vrijblijvend een ontwerp voor een badkamer maken. bij het kostenplaatje wordt rekening gehouden met alle materiaal- en installatiekosten. Een duidelijk offerte waarin niets achterwege wordt gelaten. Verder hebben wij voor elke klus onze eigen mensen in dienst. Variërend van demontage, elektriciën, stukadoor, tegelzetter, loodgieter en servicemonteur. U kunt natuurlijk ook zelf de installatie van uw sanitair verzorgen. Afhankelijk van uw wensen stellen wij een passende offerte op.

Hopelijk zien we u snel in onze showroom!

Vrijblijvende prijsopgave aanvragen

Wilt u advies op maat voor uw nieuwe badkamer? Bliek Sanitair maakt uw woonwensen waar. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Bliek Badkamers

Snel ter plaatse

Wij leveren badkamers in Volendam maar ook in nabijgelegen plaatsen als Edam, Purmerend of Hoorn. U kunt tijdens de openingstijden zonder afspraak bij ons terecht. Voor een compleet badkamer plan is het vaak nodig een tweede afspraak te maken.

Bent u benieuwd naar onze service? Of heeft u een andere vraag? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 0299-366358 of te mailen naar info@blieksanitair.nl.

Back To Top