Badkamer showroom

Bezoek onze badkamer showroom

Bent u op zoek naar een professionele badkamer showroom? Breng dan een bezoekje aan Bliek Sanitair in Volendam. Bij ons kunt u terecht voor complete badkamers. Maar ook als u alleen een toilet, douchecabine, wastafel of zelfs alleen een nieuwe kraan zoekt, bent u bij onze sanitair showroom aan het juiste adres. Wat onze aanpak zo bijzonder maakt, is dat wij badkamers binnen 10 dagen realiseren! Weet u al wat u wenst? Een tijdloze klassieker? Of gaat u voor de nieuwste trend? Bezoek onze badkamer showroom, zodat wij u kunnen helpen aan precies die badkamer waar u al tijden van droomt!

Badkamer Showroom in Volendam Bliek Sanitair

Waarom een bezoek aan onze badkamer showroom?

Als u op zoek bent naar een nieuwe badkamer, nodigen wij u van harte uit in onze ruime showroom. Hier kunt u op uw eigen gemak ontdekken wat er tegenwoordig zoal mogelijk is.

Wenst u graag wat begeleid te worden in uw zoektocht? Dan vraag je tijdens je bezoek aan onze sanitair showroom direct vrijblijvend advies aan een specialist. Geef aan onze specialist door wat uw wensen zijn qua kleur, materiaal en budget.

Op die manier voorkomen we teleurstellingen en kunnen we voor u een passende selectie samenstellen. Heeft u een keus kunnen maken? Dan brengen we graag een bezoekje aan uw woning om de situatie op te meten. U ontvangt vervolgens een heldere 3D tekening en een offerte van ons. Zodra wij uw akkoord op beide binnen hebben, beginnen wij aan de installatie!

Profiteer van de voordelen van onze badkamer showroom

Laat u ons uw gewenste badkamer installeren? Dan profiteert u van vele voordelen. Wij:

  • Heeft binnen 7 tot 10 dagen een nieuwe badkamer
  • Vindt in onze badkamerwinkel sanitair voor elk budget
  • Ontvangt een gecertificeerd Uneto-VNI installateur voor de klus
  • Bent verzekerd van een badkamer binnen de vastgestelde tijd en prijs
  • Kiest voor een partner met ruim 30 jaar ervaring in badkamers

Bent u overtuigd van onze aanpak? Kom vandaag nog langs in onze ruime badkamer showroom!

Luxe badkamer Bliek Sanitair

De nieuwste producten in onze badkamer showroom

Zodra u bij onze sanitair showroom arriveert, staat onze specialist al voor u klaar. Wij horen graag wat uw wensen zijn, zodat wij u van het juiste advies en passende inspiratie kunnen voorzien. Wenst u meer informatie te ontvangen over ons assortiment, onze aanpak of onze prijzen? Stuur een e-mail naar info@blieksanitair.nl of bel ons op 0299 366358.

Met een bezoek aan onze badkamer showroom, weet je precies wat je krijgt! Plan een afspraak in om eens goed rond te kijken. Zodoende hebben wij ook alle tijd om u van advies te voorzien.

Wanneer mogen wij u in onze sanitair showroom van harte welkom heten? Onze badkamerspecialist staat al klaar om een complete badkamer met u samen te stellen!

Badkamer showroom in Volendam van Bliek Sanitair

Bliek Sanitair Badkamer Showroom Volendam

0299 366358