Badkamer en sanitair Wormerveer

De badkamerspecialist in Wormerveer

Bent u in Wormerveer op zoek naar een sanitairwinkel? Kom dan eens langs bij de badkamerwinkel van Bliek Sanitair in Volendam. Bij ons vindt u badkamers voor ieder budget. Onze badkamerspecialist helpt u niet alleen met het vinden van uw droombadkamer, maar zorgt ook voor de levering en de plaatsing van het sanitair dat u wenst. Wij zijn in staat om binnen 10 dagen een complete badkamer bij u te realiseren. Heeft u behoefte aan meer informatie over de mogelijkheden? Breng dan een bezoek aan onze badkamerwinkel of neem direct contact met ons op vanuit Wormerveer.

Bezoek onze badkamerwinkel

Bliek Sanitair is meer dan 40 jaar geleden begonnen als een loodgietersbedrijf. Door de jaren is het zich steeds meer gaan specialiseren op het gebied van sanitair en is er ook een showroom bijgekomen. In onze showroom vindt u badkamers voor ieder budget.

In onze showroom vertellen wij u graag meer over de verschillende badkamers en de installatie van de badkamers. Wilt u in plaats van een complete badkamer alleen een nieuwe wastafel of douche aanschaffen in Wormerveer? Ook dan kunt u bij ons terecht.

Badkamer en sanitair Wormerveer

De realisatie van uw droombadkamer en sanitair in Wormerveer

Heeft u in onze showroom een badkamer gevonden die aan al uw wensen voldoet? Dan komt onze badkamerspecialist graag bij u langs om de situatie bij u thuis te bekijken. Hij zal de volledige ruimte opmeten. Met de afmetingen, de bouwtekening en uw wensen wordt dan een 3D ontwerp gemaakt. Deze 3D tekening geeft u direct een duidelijk beeld van het eindresultaat. Tijdens een tweede gesprek kunt u de 3D tekening bekijken en eventuele aanpassingen door laten voeren. Gaat u akkoord? Dan gaan wij aan de slag met de installatie van uw droombadkamer. De badkamer kan al na 7 tot 10 dagen worden gebruikt! Interesse of advies nodig? Neem contact op met de badkamerspecialist.

Badkamer en sanitair kopen Wormerveer bij de badkamerspecialist

De voordelen van Bliek Sanitair

Kiest u voor een badkamer van Bliek Sanitair? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • Heeft binnen 7 tot 10 dagen een nieuwe badkamer
  • Vindt in onze badkamerwinkel sanitair voor elk budget
  • Ontvangt een gecertificeerd Uneto-VNI installateur voor de klus
  • Bent verzekerd van een badkamer binnen de vastgestelde tijd en prijs
  • Kiest voor een partner met ruim 30 jaar ervaring in badkamers

Neem contact op voor een complete badkamer in Wormerveer

Wenst u in Wormerveer een nieuwe badkamer? Of heeft u behoefte aan meer informatie over de mogelijkheden? Stuur een mail naar info@blieksanitair.nl of bel ons op 0299 366358. Wij realiseren dan graag een complete badkamer in Wormerveer.

Geef uw wensen wat betreft uw droombadkamer aan ons door vanuit Wormerveer.

Badkamerpecialist Wormerveer

0299 366358