Badkamer en sanitair Volendam

Uw badkamerspecialist in Volendam

Bent u op zoek naar een sanitair winkel in Volendam? Breng dan een bezoekje aan Bliek Sanitair. Wij zijn uw badkamerspecialist. In onze ruime showroom zoekt u op uw gemak een complete badkamer uit. Omdat wij werken met een klein team, kunt u eenvoudig bij één contactpersoon uw gewenste badkamer bestellen. Wij leveren alles zelf en verrichten alle voorkomende installatie werkzaamheden. Als u kiest voor onze badkamerwinkel, dan heeft u binnen 10 dagen een complete badkamer! Kortom, breng direct een bezoekje aan onze sanitairwinkel in Volendam!

Badkamer en sanitair kopen Volendam

Zo vindt u uw nieuwe complete badkamer

Bent u op zoek naar een complete badkamer? Breng dan een bezoekje aan de showroom van onze badkamerwinkel in Volendam. Neem alvast een schets van uw badkamer mee! Dan kunnen we direct met u meedenken.

Bepaal ook alvast een stijl en een budget. Dan weten we meteen wat uw wensen en wat de mogelijkheden zijn.

Heeft u in onze sanitairwinkel een favoriete badkamer gevonden? Dan maken wij een afspraak bij u thuis om de situatie op te meten. Hierop baseren we onze vrijblijvende offerte. Tijdens ons tweede gesprek tonen wij u een 3D tekening van uw nieuwe, complete badkamer. Zodra we het eens zijn over de plannen en de offerte, beginnen wij aan uw droombadkamer.

Waarom kiezen voor onze badkamerwinkel in Volendam?

Als u bij onze sanitairwinkel een complete badkamer koopt, dan profiteert u van vele voordelen:

  • Heeft binnen 7 tot 10 dagen een nieuwe badkamer
  • Vindt in onze badkamerwinkel sanitair voor elk budget
  • Ontvangt een gecertificeerd Uneto-VNI installateur voor de klus
  • Bent verzekerd van een badkamer binnen de vastgestelde tijd en prijs
  • Kiest voor een partner met ruim 30 jaar ervaring in badkamers

Badkamer en sanitair Volendam

Plaats een bestelling bij onze sanitair winkel in Volendam

Droomt u in Volendam al tijden van een nieuwe, complete badkamer? Breng dan een bezoekje aan onze sanitairwinkel. Wij hebben voor ieder huis, voor elke wens en voor elk budget een passende badkamer. Naast complete badkamers verkopen wij ook losse onderdelen. Heeft u alvast wat vragen voor onze sanitairspecialist? Stuur een mail naar info@blieksanitair.nl of bel ons op 0299 366358. Vind ook uw ideale badkamer in onze winkel in Volendam!

Kortom, breng een bezoekje aan onze badkamerwinkel in Volendam, vraag advies van onze badkamerspecialist en geniet straks van een nieuwe, complete badkamer!

Badkamer en sanitair specialist in Volendam

0299 366358