Badkamer en sanitair Marken

Kies voor de badkamerspecialist in Marken

Zoekt u in de omgeving van Marken een badkamerspecialist? Dan bent u bij de sanitair winkel van Bliek Sanitair aan het juiste adres. In onze mooie showroom in Volendam helpen wij u graag aan een complete badkamer die helemaal voldoet aan uw wensen. Wij zorgen niet alleen voor de levering van uw droombadkamer, maar nemen ook de verantwoordelijkheid voor de vakkundige installatie van uw badkamer. Met onze hulp heeft u al binnen 10 dagen een complete badkamer in huis! Bezoek vanuit Marken onze showroom en doe inspiratie op!

Badkamer en sanitair Marken

De badkamerwinkel van Bliek Sanitair

Al meer dan 40 jaar geleden is Bliek Sanitair opgericht. Bliek Sanitair begon als loodgietersbedrijf, maar is zich door de jaren steeds meer gaan focussen op sanitair. Ten slotte is ook onze showroom toegevoegd. Wij van Bliek Sanitair verzorgen uw complete badkamer.

U kunt hierbij denken aan het ontwerp, de levering en de plaatsing. Voor inspiratie voor uw nieuwe badkamer bezoekt u onze mooie showroom.Of bent u op zoek naar een nieuwe wastafel of douche? Wij staan graag voor u klaar.

Een 3D ontwerp van uw complete badkamer in Marken

Heeft u in onze badkamerwinkel uw droombadkamer gevonden? Dan kunt u een eerste afspraak met onze badkamerspecialist maken. Hij komt bij u langs in Marken om de situatie bij u thuis te bekijken. Op basis van dit bezoek, uw wensen en uw bouwtekening maken wij een realistisch 3D ontwerp. Hiermee geven wij u een duidelijk beeld van het eindresultaat. Na een akkoord gaan wij direct aan de slag met het installeren van de badkamer. U kunt na 7 tot 10 dagen alweer douchen.

Geniet van onze voordelen voor een badkamer in Marken

Wenst u een complete badkamer van Bliek Sanitair? Dan kunt u genieten van de volgende voordelen:

  • Heeft binnen 7 tot 10 dagen een nieuwe badkamer
  • Vindt in onze badkamerwinkel sanitair voor elk budget
  • Ontvangt een gecertificeerd Uneto-VNI installateur voor de klus
  • Bent verzekerd van een badkamer binnen de vastgestelde tijd en prijs
  • Kiest voor een partner met ruim 30 jaar ervaring in badkamers

Badkamer en sanitair kopen Marken

Benader ons voor een complete badkamer in Marken

Wilt u onze badkamerspecialist inschakelen om een complete badkamer in Marken te realiseren? Of wenst u een vrijblijvende offerte? Stuur een mail naar info@blieksanitair.nl of bel ons op 0299 366358. Bezoek vanuit Marken onze sanitairwinkel om uw droombadkamer te vinden!

Wat zijn uw wensen voor uw badkamer in Marken? Onze badkamerspecialist staat al klaar om een complete badkamer met u samen te stellen!

Badkamer en sanitair specialist Marken

0299 366358