Badkamer en sanitair Ilpendam

Wij zijn uw badkamerspecialist in Ilpendam

Bent u in Ilpendam op zoek naar een sanitairwinkel? Kom dan is kijken in de badkamerwinkel van Bliek Sanitair. Wij zijn uw badkamerspecialist die u graag helpt met het uitzoeken en plaatsen van een complete, nieuwe badkamer. Bezoek onze showroom en kies de badkamer die bij u past. Wij leveren alles zelf en zorgen ook voor alle installatie werkzaamheden. Wij zorgen ervoor dat u al binnen 10 dagen een complete badkamer in huis heeft! Kom langs in onze sanitairwinkel, geef uw wensen aan ons door en wij verzorgen uw droombadkamer in Ilpendam!

Badkamer en sanitair Ilpendam

Meer over de badkamerwinkel van Bliek Sanitair

Bliek Sanitair bestaat al meer dan 40 jaar. Wij zijn ooit begonnen als een loodgietersbedrijf en hebben daar langzaam het sanitair en showroom aan toegevoegd. Wij verzorgen zowel de levering als de plaatsing van uw complete badkamer.

Door onze ruime ervaring op het gebied van loodgieterswerk, kunnen wij ook de installatie van uw badkamer vlekkeloos laten verlopen. Wilt u eerst wat inspiratie opdoen voor uw nieuwe badkamer? Bezoek dan vanuit Ilpendam onze mooie showroom in Volendam.

Maak een afspraak met onze badkamerspecialist in Ilpendam

Tijdens uw bezoek aan onze sanitairwinkel, denken wij graag met u mee. Wij kunnen een afspraak bij u thuis maken, zodat wij de situatie bij u thuis kunnen bekijken. Op basis van deze eerste afspraak stellen wij een vrijblijvende offerte op. In een tweede gesprek laten wij een 3D tekenen van uw toekomstig badkamer zien en zal alles worden besproken. Na akkoord gaan wij aan de slag met de installatie van uw droombadkamer. U kunt als klant al na 7 tot 10 dagen weer douchen. Wilt u geen volledig nieuwe badkamer, maar bent u op zoek naar een nieuw bad of wastafel? Ook dan zijn wij u graag van dienst.

Badkamer en sanitair kopen Ilpendam

Profiteer van deze voordelen in Ilpendam

Wilt u in Ilpendam ook een badkamer uitzoeken bij de badkamerwinkel van Bliek sanitair? Bij ons profiteert u van de volgende voordelen:

  • Heeft binnen 7 tot 10 dagen een nieuwe badkamer
  • Vindt in onze badkamerwinkel sanitair voor elk budget
  • Ontvangt een gecertificeerd Uneto-VNI installateur voor de klus
  • Bent verzekerd van een badkamer binnen de vastgestelde tijd en prijs
  • Kiest voor een partner met ruim 30 jaar ervaring in badkamers

Bel of mail voor een complete badkamer in Ilpendam

Wilt u in Ilpendam een complete badkamer laten realiseren door de badkamerspecialist van Bliek Sanitair? Of heeft u behoefte aan een vrijblijvende offerte? Stuur een mail naar info@blieksanitair.nl of bel ons op 0299 366358. Natuurlijk kunt u vanuit Ilpendam ook direct een bezoekje brengen aan onze mooie sanitairwinkel!

Wij realiseren graag uw droombadkamer in Ilpendam! Schakel nu onze specialisten in.

Badkamer en sanitair specialist Ilpendam

0299 366358