Badkamer en sanitair Hoorn

Kies voor Bliek Sanitair in Hoorn

Zoekt u in Hoorn een sanitairwinkel waar u uw droombadkamer kunt vinden? Dan zit u helemaal goed bij Bliek Sanitair. In onze prachtige showroom in Volendam vindt u badkamers voor ieder budget. U kunt niet alleen bij ons terecht voor de levering van een badkamer, maar ook voor de installatie van uw badkamer kunt u op ons rekenen. Wij zorgen ervoor dat u al binnen 10 dagen een complete badkamer heeft. Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Bezoek dan onze showroom of neem contact op met onze specialist vanuit Hoorn.

Badkamer en sanitair Hoorn

De mooiste badkamers vindt u in onze badkamerwinkel

Bliek Sanitair is meer dan 40 jaar geleden opgericht. Het begon ooit als loodgietersbedrijf, maar is later ook aan de slag gegaan met de verkoop van kwaliteits sanitair.

Uiteindelijk resulteerde dit in een mooie showroom waar wij badkamers voor ieder budget aanbieden. Is uw wastafel in Hoorn kapot? Of is uw bad aan vervanging toe? Ook dan kunt u bij ons terecht voor prachtige badkamermeubelen.

Hoe wij uw droombadkamer realiseren in Hoorn

In onze sanitairwinkel vindt men voor iedereen wat wils. Heeft u de badkamer gevonden die u wenst? Dan komt onze badkamerspecialist graag bij u langs om de situatie bij u thuis te bekijken. Na deze afspraak met onze badkamerspecialist maken wij een 3D ontwerp van de badkamer die u wenst. Tijdens een tweede afspraak zullen wij dit 3D ontwerp aan u laten zien en kunt u nog eventuele aanpassingen laten doen. Na het akkoord gaan wij aan de slag met de installatie van uw droombadkamer. U kunt dan al na 7 tot 10 dagen genieten van uw nieuwe badkamer!

Nieuw sanitair kopen Hoorn

Profiteer van de volgende voordelen

Een badkamer laten maken door Bliek Sanitair in Hoorn? Dit zijn de voordelen:

  • Heeft binnen 7 tot 10 dagen een nieuwe badkamer
  • Vindt in onze badkamerwinkel sanitair voor elk budget
  • Ontvangt een gecertificeerd Uneto-VNI installateur voor de klus
  • Bent verzekerd van een badkamer binnen de vastgestelde tijd en prijs
  • Kiest voor een partner met ruim 30 jaar ervaring in badkamers

Bel of mail voor een complete badkamer in Hoorn

Wilt u graag een nieuwe badkamer laten realiseren in Hoorn? Of wilt u eerst meer te weten komen over de mogelijkheden? Stuur een mail naar info@blieksanitair.nl of bel ons op 0299 366358. Wij verzorgen dan graag uw complete badkamer in Hoorn!

WaWat zijn uw wensen voor uw droombadkamer in Hoorn? Laat het onze badkamerspecialist weten.

Badkamer en sanitair specialist Hoorn

0299 366358