Badkamer en sanitair Heerhugowaard

Wij zijn uw badkamerspecialist nabij Heerhugowaard

Bezoek sanitairwinkel Bliek Sanitair voor een nieuwe, complete badkamer in Heerhugowaard. Onze badkamerspecialist heeft namelijk een grote showroom. Hier vindt u geheid de complete badkamer die u wenst. Onze aanpak is erg eenvoudig. U heeft bij ons namelijk maar één contactpersoon om mee te communiceren. Dit voorkomt fouten en zorgt voor een heldere werkwijze. Dit geldt bij zowel de aanschaf van uw gewenste sanitair, het bestelproces, de levering als natuurlijk de installatie. Een ander voordeel van onze aanpak, is dat een complete badkamer van onze badkamerwinkel al in 10 dagen gerealiseerd is! Wanneer mogen wij u vanuit Heerhugowaard ontvangen in onze sanitairwinkel?

Badkamer en sanitair Heerhugowaard

In no time een nieuwe, complete badkamer

Een complete badkamer bij onze badkamerwinkel bestellen voor in Heerhugowaard? Dat is uiterst eenvoudig geregeld. Het begint met een bezoekje aan de showroom van onze sanitairwinkel.

Als u een schets van uw badkamer meeneemt, kunnen we meteen op zoek naar geschikte onderdelen en oplossingen. Uiteraard houden wij hierbij optimaal rekening met uw budget.

Zodra u een geschikte uitvoering heeft gevonden, maken we een afspraak bij u thuis. Daar meten wij uw badkamer zorgvuldig op. Naar aanleiding van uw uitgekozen variant en onze metingen, stellen wij een vrijblijvende offerte op. Ook ontvangt u van ons een 3D tekening van uw nieuwe, complete badkamer. Gaat u akkoord? Dan beschikt over 10 dagen al over een nieuwe badkamer!

Nieuwe bad kopen Heerhugowaard

Kies hierom in Heerhugowaard voor onze badkamerwinkel

Een complete badkamer bij onze sanitairwinkel aanschaffen, gaat gepaard met zeer aantrekkelijke voordelen:

  • Heeft binnen 7 tot 10 dagen een nieuwe badkamer
  • Vindt in onze badkamerwinkel sanitair voor elk budget
  • Ontvangt een gecertificeerd Uneto-VNI installateur voor de klus
  • Bent verzekerd van een badkamer binnen de vastgestelde tijd en prijs
  • Kiest voor een partner met ruim 30 jaar ervaring in badkamers

Kom vanuit Heerhugowaard langs in onze sanitairwinkel

Is het tijd voor een nieuwe, complete badkamer in Heerhugowaard? Kom naar onze sanitairwinkel. Wij hebben voor elk budget een mooie badkamer. En we realiseren deze al binnen 10 dagen! Bovendien kunt u ook prima bij onze sanitairspecialist terecht voor losse onderdelen. U hoeft dus niet perse een complete badkamer te kopen. Wilt u meer informatie? Stuur een mail naar info@blieksanitair.nl of bel ons op 0299 366358. Bezoek onze badkamerwinkel en vind uw gewenste badkamer voor in Heerhugowaard!

Kortom, kom vandaag nog langs vanuit Heerhugowaard in onze badkamerwinkel. Onze badkamerspecialist helpt u graag uw gewenste, complete badkamer samen te stellen!

Badkamer en sanitair specialist Heerhugowaard

0299 366358