Badkamer en sanitair Broek in Waterland

Wij zijn uw badkamerspecialist in Broek in Waterland

Bent u in Broek in Waterland op zoek naar een badkamerspecialist? Dan bent u bij de badkamerwinkel van Bliek Sanitair aan het juiste adres. Wij verzorgen uw complete badkamer van A tot Z. Kom naar onze mooie showroom en ontdek de mogelijkheden op het gebied van badkamers. Wij zorgen voor een zeer snelle levering en plaatsing zodat u al binnen 10 dagen van uw nieuwe badkamer kan genieten. Neem contact op vanuit Broek in Waterland voor meer informatie over de mogelijkheden of een prachtige 3D tekening van uw droombadkamer.

Badkamer en sanitair Broek in Waterland

Bezoek vanuit Broek in Waterland onze badkamerwinkel

Meer dan 40 jaar geleden is Bliek Sanitair opgericht. Het bedrijf begon met loodgieterswerkzaamheden, maar breidde later uit met de verkoop van sanitair en een mooie showroom.

Wij zijn het adres voor een complete badkamer. Wij verzorgen het ontwerp, de levering en plaatsing.

Kom naar onze showroom in Volendam en doe inspiratie op voor uw droombadkamer. Heeft u alleen een douche of nieuwe wastafel nodig in Broek in Waterland? Ook dan willen wij u graag helpen.

Wij maken een 3D ontwerp van uw complete badkamer

Heeft u in onze showroom de badkamer gevonden die u wenst? Dan is het belangrijk dat de badkamer compleet wordt aangepast naar de afmetingen van de ruimte waar hij geplaatst wordt. Daarom komt onze badkamerspecialist bij u langs in Broek in Waterland. Hij bekijkt de situatie en meet alles op. De gevonden afmetingen, uw bouwtekening en uw wensen worden dan gebruikt om een 3D ontwerp te maken. Dit ontwerp geeft u een duidelijk beeld van het eindresultaat. Gaat u akkoord met dit ontwerp? Dan gaan wij aan de slag met de installatie van de badkamer. Wij zorgen ervoor dat u na 7 tot 10 dagen alweer kan douchen!

Badkamer en sanitair kopen Broek in Waterland

Onze voordelen op een rij

Gaat u ook voor een complete badkamer van Bliek Sanitair? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • Heeft binnen 7 tot 10 dagen een nieuwe badkamer
  • Vindt in onze badkamerwinkel sanitair voor elk budget
  • Ontvangt een gecertificeerd Uneto-VNI installateur voor de klus
  • Bent verzekerd van een badkamer binnen de vastgestelde tijd en prijs
  • Kiest voor een partner met ruim 30 jaar ervaring in badkamers

Neem contact op voor een complete badkamer in Broek in Waterland

Schakel vandaag nog de badkamerspecialist in om een complete badkamer te realiseren in Broek in Waterland. Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Bel ons dan op 0299 366358 of stuur een mail naar info@blieksanitair.nl. Wij zien u vanuit Broek in Waterland graag verschijnen in onze mooie showroom!

Geef uw wensen voor uw droombadkamer in Broek in Waterland aan ons door!

Badkamer en sanitair specialist Broek in Waterland

0299 366358