Badkamer en sanitair Amsterdam

Ontmoet dichtbij Amsterdam uw badkamerspecialist

Is het tijd voor een nieuwe, complete badkamer in Amsterdam? Breng dan een bezoekje aan sanitairwinkel Bliek Sanitair. Onze badkamerspecialist leidt u graag rond door onze ruime showroom. Ziet u een complete badkamer staan die volledig aan uw wensen voldoet? Dan stellen wij deze met u samen, zodat uw ideale badkamer ontstaat. Dit gaat probleemloos en snel. Wij werken namelijk met maar één contactpersoon. En wij verrichten alle stappen zelf. Van het bestellen van het sanitair tot en met het installeren. De specialisten van onze badkamerwinkel hebben uw nieuwe, complete badkamer al in 10 dagen voltooid! Bekijk direct ons aanbod. Bezoek nu vanuit Amsterdam onze sanitairwinkel!

Badkamerspecialist in Amsterdam

In een zeer korte tijd een nieuwe, complete badkamer

Schaft u bij onze badkamerwinkel een complete badkamer aan? Dan doucht of baddert u in Amsterdam alweer binnen 10 dagen in een nieuwe badkamer. Dit proces begint met uw bezoek aan de showroom van onze sanitairwinkel.

Vertel onze badkamerspecialist de maten van uw badkamer, uw budget en uw gewenste stijl. Heeft u uw favoriete badkamer bij ons gevonden? Dan brengen we snel een bezoekje aan uw woning om opmetingen te verrichten. Vervolgens ontvangt u van ons een 3D tekening en een vrijblijvende offerte.

Bent u akkoord met beiden? Dan gaat onze klus van start. Wij werken uiterst professioneel, efficiënt en vlot. Hierdoor is uw nieuwe, complete badkamer al binnen 10 dagen klaar!

Badkamer kopen Amsterdam en omgeving

Ontdek de voordelen van onze badkamerwinkel nabij Amsterdam

Heeft u straks in onze sanitairwinkel een complete badkamer gevonden die u graag volledig naar uw wensen gerealiseerd ziet? Dan profiteert u van vele voordelen:

  • Heeft binnen 7 tot 10 dagen een nieuwe badkamer
  • Vindt in onze badkamerwinkel sanitair voor elk budget
  • Ontvangt een gecertificeerd Uneto-VNI installateur voor de klus
  • Bent verzekerd van een badkamer binnen de vastgestelde tijd en prijs
  • Kiest voor een partner met ruim 30 jaar ervaring in badkamers

Kom vanuit Amsterdam naar onze ruime sanitairwinkel

Heeft u behoefte aan een nieuwe, complete badkamer in Amsterdam? Kom dan naar onze sanitairwinkel. U kunt bij ons bovendien terecht voor losse onderdelen. Ideaal als u geen complete badkamer wenst. Vraag onze sanitairspecialist naar meer informatie hierover. Stuur een mail naar info@blieksanitair.nl of bel ons op 0299 366358. In onze badkamerwinkel staat uw ideale badkamer voor in Alkmaar! Vind ook uw ideale badkamer voor in Amsterdam in onze badkamerwinkel!

Wanneer brengt u vanuit Amsterdam een bezoekje aan onze badkamerwinkel? Onze badkamerspecialist kijkt er nu al naar uit u te helpen aan uw gewenste complete badkamer!

Badkamer of sanitair kopen bij badkamerspecialist in Amsterdam

0299 366358