Badkamer en sanitair Alkmaar

Bezoek vanuit Alkmaar uw badkamerspecialist

Bij sanitairwinkel Bliek Sanitair kunt u een complete badkamer voor in Alkmaar aanschaffen. Laat onze badkamerspecialist u rondleiden door onze ruime showroom. Hier staan diverse complete badkamers opgesteld. Geef uw wensen aan ons door. Dan stellen wij samen met u uw gewenste badkamer voor u samen. Dit gaat uiterst soepel, omdat wij werken met één contactpersoon. Bovendien verrichten wij alles zelf. Van het bestelproces tot en met de installatie. Vanwege deze heldere en snelle aanpak van onze badkamerwinkel, realiseren wij uw nieuwe, complete badkamer al in 10 dagen! Kortom, kom direct langs vanuit Alkmaar in onze sanitairwinkel!

Badkamer en sanitair Alkmaar

In enkele dagen een nieuwe, complete badkamer

Als u een complete badkamer bij onze badkamerwinkel bestelt, dan heeft u in zeer korte tijd een nieuwe badkamer in Alkmaar. Eerst bezoekt u de showroom van onze sanitairwinkel. Geef direct aan onze badkamerspecialist door wat de globale maten van uw badkamer zijn, wat uw wensen qua stijl zijn en wat uw budget is. Bent u eruit welke variant het gaat worden? Dan komen we graag naar uw woning toe om nauwkeurige metingen te verrichten. Aan de hand daarvan stellen we een 3D tekening en een vrijblijvende offerte op. Gaat u met beide akkoord? Dan beginnen we direct aan de klus. En omdat wij zeer efficiënt, professioneel en vlot te werk gaan, heeft u binnen 10 dagen al een nieuwe, complete badkamer!

Badkamer en sanitair kopen Alkmaar

Ontdek de voordelen van onze badkamerwinkel nabij Alkmaar

Vindt u in onze sanitairwinkel een complete badkamer die volledig aan uw wensen voldoet? Dan staan u nog veel meer voordelen te wachten. U:

  • Heeft binnen 7 tot 10 dagen een nieuwe badkamer
  • Vindt in onze badkamerwinkel sanitair voor elk budget
  • Ontvangt een gecertificeerd Uneto-VNI installateur voor de klus
  • Bent verzekerd van een badkamer binnen de vastgestelde tijd en prijs
  • Kiest voor een partner met ruim 30 jaar ervaring in badkamers

Bezoek vanuit Alkmaar onze ruime sanitairwinkel

Bent u klaar voor een nieuwe, complete badkamer in Alkmaar? Breng een bezoekje aan onze sanitairwinkel. Wij hebben voor elk budget een passende badkamer. Ook verkopen wij losse onderdelen. Vraag onze sanitairspecialist naar onze mogelijkheden en diensten als u geen complete badkamer wenst. Stuur een mail naar info@blieksanitair.nl of bel ons op 0299 366358. In onze badkamerwinkel staat uw ideale badkamer voor in Alkmaar!

Wanneer mogen wij u vanuit Alkmaar van harte welkom heten in onze badkamerwinkel? Onze badkamerspecialist staat al klaar om een complete badkamer met u samen te stellen!

Badkamer en sanitair specialist Alkmaar

0299 366358