Badkamermeubelen

Badkamer Sanitair

In de badkamers in Nederland is meestal niet heel veel ruimte en moet je schipperen om al je spullen kwijt te kunnen. Het meest verkochte item in de badkamer is dan ook het badmeubel, hierdoor kun je onder de wastafel veel spullen kwijt zoals handdoeken, allerlei flessen, tandenborstels en föhn etc. Dankzij een badkamer meubel blijft uw wastafel mooi opgeruimd en geniet u er meer van.

Wat voor badkamermeubel?

Er zijn veel mogelijkheden om te kiezen in een badkamer meubel, om nog maar te zwijgen over de kleuren. Om hierin duidelijkheid te verschaffen hebben wij natuurlijk meerdere hangen in onze showroom. Echter kunnen we er nooit genoeg in hangen om net die ene die perfect in uw wensenlijstje past te hebben. Wij laten diverse voorbeelden zien in lades, breedtes en een aantal kleuren om u een idee te geven van mogelijkheden.

We beginnen uiteraard eerst met uw ontwerp om te zien welk meubel gaat passen en daarna nemen we met u door wat er allemaal in mag komen te staan. Hierdoor weten wij al snel welk soort meubel bij uw wensen past. Badkamer meubelen zijn er met één lade, twee of soms zelfs drie lades onder elkaar. Daarnaast verkrijgbaar in verschillende breedtes of zelfs op maat en met inhoud verdelers in de lades. Al met al zaken die in het gesprek voorkomen om beter op uw wensen en budget in te kunnen gaan. Gezinssituatie is natuurlijk ook aan de orde, hoe meer kinderen en met name meisjes hoe meer er opgeslagen mag worden.

Kleuren

Er zijn meubelen met een paar standaard kleuren tot en met het maatwerk meubel met alle mogelijke RAL kleuren verkrijgbaar. De kleur is natuurlijk afhankelijk van smaak en badkamer kleuren, de meest voorkomende kleur is hoogglans wit. Tegenwoordig zijn de houtmotief kleuren erg in trek maar ook daarin zijn weer veel keuzes mogelijk.

Water en badkamermeubel

Een badkamermeubel is zeker geschikt voor een ‘natte’ ruimte echter naast een douche hangen zonder een douchescherm zal de meeste meubels met een houtbasis toch echt laten zwellen. De meeste badkamer meubels zijn gemaakt van hout waarover een folie laag wordt geplakt of deze wordt gelakt in een kleur. Deze meubels kunnen zeker vocht verdragen maar niet een waterval, een goedkoper meubel is vaak niet goed bestand tegen een te hoge vochtigheid vanwege de te dunne folie laag of verflaag. In badkamer meubels geldt zeker wanneer er niet goed is nagedacht, dat goedkoop duurkoop kan worden. Dus plaats een meubel niet te dicht naast de douche of plaats er een douchescherm naast. Wanneer er geen goede afzuiging in de badkamer is of ventilatie mogelijkheid bedenk dan ook dat een meubel hier niet goed tegen kan. Veel badkamermeubels uit niet gespecialiseerde zaken zijn gemaakt van zogenaamd meubelpanelen, herkenbaar aan een sinaasappel oppervlakte en meestal wit. De randen van deze meubels zijn niet degelijk beschermd en daardoor niet bestand tegen overmatig vocht.

Moderne badmeubels

Tegenwoordig zie je steeds meer badmeubels met LED verlichting ingebouwd, lade verdelers en verlichting in de lades om ook met minder licht goed te zien wat er in de lades zit. Deze meubels worden gemaakt voor het gemak en om zoveel mogelijk te kunnen bergen. Badkamermeubels van Sphinx of primabad zijn de meest verkochte meubels in het middensegment vanwege de praktische indelingen en vele keuze mogelijkheden.

Kom gerust een kijkje nemen in onze showroom aan de Julianaweg 141 GG te Volendam. Wilt u meer informatie maak dan even een afspraak zodat we ook ruim de tijd kunnen nemen.

Badkamer meubelen van Bliek Sanitair

Terug naar overzicht
0299 366358