skip to Main Content

Uw badkamerspecialist in Volendam

Bent u op zoek naar een sanitair winkel in Volendam? Breng dan een bezoekje aan Bliek Sanitair. Wij zijn uw badkamerspecialist. In onze ruime showroom zoekt u op uw gemak een complete badkamer uit. Omdat wij werken met een klein team, kunt u eenvoudig bij één contactpersoon uw gewenste badkamer bestellen. Wij leveren alles zelf en verrichten alle voorkomende installatie werkzaamheden. Als u kiest voor onze badkamerwinkel, dan heeft u binnen 10 dagen een complete badkamer! Kortom, breng direct een bezoekje aan onze sanitairwinkel in Volendam!

Badkamer en sanitair Volendam

Bliek Sanitairwinkel

Zo vindt u uw nieuwe complete badkamer

Bent u op zoek naar een complete badkamer? Breng dan een bezoekje aan de showroom van onze badkamerwinkel in Volendam. Neem alvast een schets van uw badkamer mee! Dan kunnen we direct met u meedenken. Bepaal ook alvast een stijl en een budget. Dan weten we meteen wat uw wensen en wat de mogelijkheden zijn.

Heeft u in onze sanitairwinkel een favoriete badkamer gevonden? Dan maken wij een afspraak bij u thuis om de situatie op te meten. Hierop baseren we onze vrijblijvende offerte.

Tijdens ons tweede gesprek tonen wij u een 3D tekening van uw nieuwe, complete badkamer. Zodra we het eens zijn over de plannen en de offerte, beginnen wij aan uw droombadkamer.

Waarom kiezen voor onze badkamerwinkel in Volendam?

Als u bij onze sanitairwinkel een complete badkamer koopt, dan profiteert u van vele voordelen:

  • Wij realiseren uw badkamer binnen 7 tot 10 dagen
  • Wij werken met een gecertificeerd Uneto-VNI installateur
  • Wij verrichten de installatie binnen de vastgestelde tijd en prijs
  • Wij hebben in onze badkamerwinkel sanitair voor elk budget staan
  • Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring in de realisatie van badkamers

Kortom, breng een bezoekje aan onze badkamerwinkel in Volendam, vraag advies van onze badkamerspecialist en geniet straks van een nieuwe, complete badkamer!

Vrijblijvende prijsopgave aanvragen

Wilt u advies op maat voor uw nieuwe badkamer? Bliek Sanitair maakt uw woonwensen waar. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Plaats een bestelling bij onze sanitair winkel in Volendam

Droomt u in Volendam al tijden van een nieuwe, complete badkamer? Breng dan een bezoekje aan onze sanitairwinkel. Wij hebben voor ieder huis, voor elke wens en voor elk budget een passende badkamer. Naast complete badkamers verkopen wij ook losse onderdelen. Heeft u alvast wat vragen voor onze sanitairspecialist? Bel dan naar 0299-366358, stuur een mail naar info@blieksanitair.nl of vul ons online contactformulier in. Vind ook uw ideale badkamer in onze winkel in Volendam!

Back To Top