skip to Main Content

Ontmoet uw badkamerspecialist nabij Purmerend

Heeft u behoefte aan een nieuwe, complete badkamer in Purmerend? Bezoek dan sanitairwinkel Bliek Sanitair. In de showroom van deze badkamerspecialist kunt u rustig op zoek naar uw gewenste, complete badkamer. Prettig is dat wij met een klein team werken. Hierdoor communiceert u steeds met één contactpersoon. Van het uitzoeken tot het bestellen en het installeren van uw ideale badkamer. Uiteraard leveren wij ook alle onderdelen zelf. Helemaal mooi is dat onze badkamerwinkel een complete badkamer al binnen 10 dagen realiseert! Wanneer mogen wij u vanuit Purmerend van harte welkom heten in onze sanitairwinkel?

In enkele stappen een nieuwe complete badkamer

Via de showroom van onze badkamerwinkel heeft u in Purmerend in no time een nieuwe complete badkamer. Vergeet bij uw eerste bezoekje aan onze sanitairwinkel niet een schets van uw badkamer mee te nemen! Samen met uw wensen in stijl en budget, kunnen wij u begeleiden naar de best passende oplossingen en onderdelen. Ook geven wij u desgewenst vrijblijvend advies. Bent u er uit welke badkamer u wenst? Dan komen wij graag naar uw woning om metingen te verrichten. Vervolgens stellen we een heldere en vrijblijvende offerte voor u op. In ons volgende gesprek krijgt u een overzichtelijke 3D tekening te zien van uw nieuwe, complete badkamer. Gaat u hiermee en met de offerte akkoord? Dan gaan we direct voor u aan de slag!

Badkamer en sanitair Purmerend

Bliek Sanitairwinkel

Vrijblijvende prijsopgave aanvragen

Wilt u advies op maat voor uw nieuwe badkamer? Bliek Sanitair maakt uw woonwensen waar. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Redenen om te kiezen voor onze badkamerwinkel nabij Purmerend

Schaft u een complete badkamer via onze sanitairwinkel aan? Dan staan u vele aantrekkelijke voordelen te wachten! Wij:

  • Realiseren uw badkamer binnen 7 tot 10 dagen
  • Werken met een gecertificeerd Uneto-VNI installateur
  • Verrichten de installatie binnen de vastgestelde tijd en prijs
  • Hebben in onze badkamerwinkel sanitair voor elk budget staan
  • Hebben al meer dan 30 jaar ervaring in de realisatie van badkamers

Kortom, kom vanuit Purmerend langs in onze badkamerwinkel, benader onze badkamerspecialist voor passend advies en vind uw gewenste complete badkamer!

Bezoek onze sanitairwinkel vanuit Purmerend

Bent u in Purmerend op zoek naar een nieuwe, complete badkamer? Kom dan naar onze sanitairwinkel. Voor elke woning, voor elke interieurstijl en voor elk budget hebben wij een passende badkamer. Wist u al dat u bij ons ook terecht kunt voor losse onderdelen? Dus ook als u geen complete badkamer zoekt, bent u bij onze sanitairspecialist aan het juiste adres. Heeft u vragen? Bel naar 0299-366358, stuur een e-mail naar info@blieksanitair.nl of vul ons online contactformulier in. Uw gewenste badkamer voor in Purmerend staat in onze badkamerwinkel!

Back To Top