skip to Main Content

Wij zijn uw badkamerspecialist in Broek in Waterland

Bent u in Broek in Waterland op zoek naar een badkamerspecialist? Dan bent u bij de badkamerwinkel van Bliek Sanitair aan het juiste adres. Wij verzorgen uw complete badkamer van A tot Z. Kom naar onze mooie showroom en ontdek de mogelijkheden op het gebied van badkamers. Wij zorgen voor een zeer snelle levering en plaatsing zodat u al binnen 10 dagen van uw nieuwe badkamer kan genieten. Neem contact op vanuit Broek in Waterland voor meer informatie over de mogelijkheden of een prachtige 3D tekening van uw droombadkamer.

Bezoek vanuit Broek in Waterland onze badkamerwinkel

Meer dan 40 jaar geleden is Bliek Sanitair opgericht. Het bedrijf begon met loodgieterswerkzaamheden, maar breidde later uit met de verkoop van sanitair en een mooie showroom. Wij zijn het adres voor een complete badkamer. Wij verzorgen het ontwerp, de levering en plaatsing. Kom naar onze showroom in Volendam en doe inspiratie op voor uw droombadkamer. Heeft u alleen een douche of nieuwe wastafel nodig in Broek in Waterland? Ook dan willen wij u graag helpen.

Wij maken een 3D ontwerp van uw complete badkamer

Heeft u in onze showroom de badkamer gevonden die u wenst? Dan is het belangrijk dat de badkamer compleet wordt aangepast naar de afmetingen van de ruimte waar hij geplaatst wordt. Daarom komt onze badkamerspecialist bij u langs in Broek in Waterland. Hij bekijkt de situatie en meet alles op. De gevonden afmetingen, uw bouwtekening en uw wensen worden dan gebruikt om een 3D ontwerp te maken. Dit ontwerp geeft u een duidelijk beeld van het eindresultaat. Gaat u akkoord met dit ontwerp? Dan gaan wij aan de slag met de installatie van de badkamer. Wij zorgen ervoor dat u na 7 tot 10 dagen alweer kan douchen!

Onze voordelen op een rij

Gaat u ook voor een complete badkamer van Bliek Sanitair? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • Wij bieden badkamers voor ieder budget
  • Wij zijn een gecertificeerd Uneto-VNI installateur
  • De badkamer wordt in 7 tot 10 dagen gerealiseerd
  • De installatie wordt binnen de vastgestelde tijd en prijs verricht
  • Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring in het realiseren van badkamers

Geef uw wensen voor uw droombadkamer in Broek in Waterland aan ons door!

Vrijblijvende prijsopgave aanvragen

Wilt u advies op maat voor uw nieuwe badkamer? Bliek Sanitair maakt uw woonwensen waar. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Neem contact op voor een complete badkamer in Broek in Waterland

Schakel vandaag nog de badkamerspecialist in om een complete badkamer te realiseren in Broek in Waterland. Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Bel ons dan via 0299-366358, stuur een mail naar info@blieksanitair.nl of vul ons online contactformulier in. Wij zien u vanuit Broek in Waterland graag verschijnen in onze mooie showroom!

Badkamer en sanitair Broek in Waterland

Bliek Sanitairwinkel

Back To Top