skip to Main Content

Maak kennis met uw badkamerspecialist nabij Zaandam

Kom naar sanitairwinkel Bliek Sanitair, als u behoefte heeft aan een nieuwe, complete badkamer in Zaandam. In de showroom van deze badkamerspecialist staat precies die complete badkamer waar u naar op zoek bent. Omdat wij werken met een klein team, hoeft u steeds maar met één contactpersoon te communiceren. Dit geldt bij het uitzoeken van uw gewenste sanitair, het bestellen, het leveren en natuurlijk het installeren. Alles verrichten wij zelfstandig. En een complete badkamer van onze badkamerwinkel is al in 10 dagen klaar! Kortom, kom direct vanuit Zaandam langs in onze sanitairwinkel!

Een nieuwe complete badkamer in slechts enkele stappen

Als u een complete badkamer voor in Zaandam bij onze badkamerwinkel wilt bestellen, bent u slechts enkele stappen verwijderd van topresultaat. Breng eerst een bezoekje aan de showroom van onze sanitairwinkel. Neem vooral al een schets van uw badkamer mee. Dan kunnen we direct kijken welke mogelijkheden er zijn. Uiteraard afgestemd op uw wensen qua stijl en budget. Ziet u tussen al onze voorbeelden uw ideale variant staan? Dan plannen we direct een dag en tijd bij u thuis in, zodat wij uw badkamer kunnen opmeten. Vervolgens ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte. Ook realiseren wij een heldere 3D tekening van uw nieuwe, complete badkamer. Bent u akkoord met ons ontwerp en onze offerte? Dan starten wij zo spoedig mogelijk de installatie!

Vrijblijvende prijsopgave aanvragen

Wilt u advies op maat voor uw nieuwe badkamer? Bliek Sanitair maakt uw woonwensen waar. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Redenen om in Zaandam te kiezen voor onze badkamerwinkel

Heeft u interesse in een complete badkamer van onze sanitairwinkel? Dan profiteert u van vele voordelen. Wij:

  • Realiseren uw badkamer binnen 7 tot 10 dagen
  • Werken met een gecertificeerd Uneto-VNI installateur
  • Hebben in onze badkamerwinkel sanitair voor elk budget
  • Verrichten de installatie binnen de vastgestelde tijd en prijs
  • Zijn al ruim 30 jaar ervaren in het realiseren van badkamers

Kortom, breng vanuit Zaandam vandaag nog een bezoekje aan onze ruime badkamerwinkel. Hier staat onze badkamerspecialist voor u klaar met passend advies over uw gewenste complete badkamer!

Badkamer en sanitair Zaandam

Bliek Sanitairwinkel

Bezoek vanuit Zaandam onze sanitairwinkel

Is het in Zaandam tijd voor een nieuwe, complete badkamer? Breng een bezoekje aan onze sanitairwinkel. Wij hebben voor elk budget, elke smaak en elk huis een geschikte badkamer. Ook verkopen wij losse onderdelen. Dus zelfs als u geen complete badkamer wenst, helpt onze sanitairspecialist u verder. Wenst u meer informatie? Bel naar 0299-366358, stuur een e-mail naar info@blieksanitair.nl of vul ons online contactformulier in. Vind in onze badkamerwinkel uw gewenste badkamer voor in Zaandam!

Back To Top