skip to Main Content

De badkamerspecialist in Wormerveer

Bent u in Wormerveer op zoek naar een sanitairwinkel? Kom dan eens langs bij de badkamerwinkel van Bliek Sanitair in Volendam. Bij ons vindt u badkamers voor ieder budget. Onze badkamerspecialist helpt u niet alleen met het vinden van uw droombadkamer, maar zorgt ook voor de levering en de plaatsing van het sanitair dat u wenst. Wij zijn in staat om binnen 10 dagen een complete badkamer bij u te realiseren. Heeft u behoefte aan meer informatie over de mogelijkheden? Breng dan een bezoek aan onze badkamerwinkel of neem direct contact met ons op vanuit Wormerveer.

Bezoek onze badkamerwinkel

Bliek Sanitair is meer dan 40 jaar geleden begonnen als een loodgietersbedrijf. Door de jaren is het zich steeds meer gaan specialiseren op het gebied van sanitair en is er ook een showroom bijgekomen. In onze showroom vindt u badkamers voor ieder budget. In onze showroom vertellen wij u graag meer over de verschillende badkamers en de installatie van de badkamers. Wilt u in plaats van een complete badkamer alleen een nieuwe wastafel of douche aanschaffen in Wormerveer? Ook dan kunt u bij ons terecht.

Badkamer en sanitair Wormerveer

Bliek Sanitairwinkel

De realisatie van uw droombadkamer in Wormerveer

Heeft u in onze showroom een badkamer gevonden die aan al uw wensen voldoet? Dan komt onze badkamerspecialist graag bij u langs om de situatie bij u thuis te bekijken. Hij zal de volledige ruimte opmeten. Met de afmetingen, de bouwtekening en uw wensen wordt dan een 3D ontwerp gemaakt. Deze 3D tekening geeft u direct een duidelijk beeld van het eindresultaat. Tijdens een tweede gesprek kunt u de 3D tekening bekijken en eventuele aanpassingen door laten voeren. Gaat u akkoord? Dan gaan wij aan de slag met de installatie van uw droombadkamer. De badkamer kan al na 7 tot 10 dagen worden gebruikt!

De voordelen van Bliek Sanitair

Kiest u voor een badkamer van Bliek Sanitair? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • Badkamers voor ieder budget
  • Wij zijn een gecertificeerd Uneto-VNI installateur
  • De badkamer wordt in 7 tot 10 dagen gerealiseerd
  • De installatie wordt binnen de vastgestelde tijd en prijs verricht
  • Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring in het realiseren van badkamers

Geef uw wensen wat betreft uw droombadkamer aan ons door vanuit Wormerveer.

Vrijblijvende prijsopgave aanvragen

Wilt u advies op maat voor uw nieuwe badkamer? Bliek Sanitair maakt uw woonwensen waar. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Neem contact op voor een complete badkamer in Wormerveer

Wenst u in Wormerveer een nieuwe badkamer? Of heeft u behoefte aan meer informatie over de mogelijkheden? Dan kunt u contact met ons opnemen via 0299-366358, een mail sturen naar info@blieksanitair.nl of het online contactformulier invullen. Wij realiseren dan graag een complete badkamer in Wormerveer.

Back To Top