skip to Main Content

Ontmoet uw badkamerspecialist dichtbij Monnickendam

Wenst u een nieuwe, complete badkamer in Monnickendam? Kom dan naar sanitairwinkel Bliek Sanitair. Laat onze badkamerspecialist u meenemen in onze ruime showroom. Ontdekt u daar een complete badkamer die u graag in uw woning gerealiseerd ziet? Laat ons dan samen met u uw ideale badkamer samenstellen. Wij werken met maar één contactpersoon. En alle benodigde stappen voeren we zelf uit. Denk aan het bestellen van de onderdelen en het installeren van het sanitair. De complete installatie volbrengen wij bovendien in slechts 10 dagen! Kortom, bezoek vanuit Monnickendam onze sanitair winkel en vind u gewenste complete badkamer!

Geniet in no time van een nieuwe, complete badkamer

Als u bij onze badkamerwinkel een complete badkamer koopt, dan kunt u binnen 10 dagen alweer badderen of douchen. Zoek eerst uw favoriet uit in de showroom van onze sanitairwinkel. Onze badkamerspecialist zal u direct om de maten van uw badkamer, uw gewenste stijl en uw budget vragen. Vervolgens plannen een afspraak met u in Monnickendam in. We meten dan de badkamer in uw woning nauwkeurig op. Aan de hand daarvan en van uw wensen realiseren wij een 3D tekening. Ook ontvangt u een complete, vrijblijvende offerte. Stemt u met beiden in? Dan starten wij direct deze klus, zodat u in no time kunt genieten van uw nieuwe, complete badkamer!

Ontdek vanuit Monnickendam de voordelen van onze badkamerwinkel

Vindt u straks bij ons precies die complete badkamer die volledig aan uw wensen voldoet? Dan profiteert u van de vele voordelen die onze sanitairwinkel te bieden heeft:

  • U heeft binnen 7 tot 10 dagen een nieuwe badkamer
  • U vindt in onze badkamerwinkel voor elk budget sanitair
  • U ontvangt een gecertificeerd Uneto-VNI installateur voor de klus
  • U bent binnen de vastgestelde tijd en prijs verzekerd van een badkamer
  • U kiest voor een partner met ruim 30 jaar ervaring in het maken van badkamers

Wanneer mogen wij u in onze badkamerwinkel verwelkomen vanuit Monnickendam? Onze badkamerspecialist helpt u graag aan precies die complete badkamer waar u al tijden van droomt!

Vrijblijvende prijsopgave aanvragen

Wilt u advies op maat voor uw nieuwe badkamer? Bliek Sanitair maakt uw woonwensen waar. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Bezoek vanuit Monnickendam onze sanitairwinkel

Heeft u in Monnickendam interesse in een nieuwe, complete badkamer? Bezoek dan onze sanitairwinkel. Wij verkopen bovendien ook losse onderdelen. Dus ook als u geen complete badkamer wenst, bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact op met onze sanitairspecialist voor meer informatie. Bel naar 0299-366358, stuur een e-mail naar info@blieksanitair.nl of vul ons online contactformulier in. Ontdek ook uw ideale badkamer voor in Monnickendam in onze badkamerwinkel!

Badkamer en sanitair Monnickendam

Bliek Sanitairwinkel

Back To Top